Görülen iMessage hataları ve hataların çözümleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Görülen iMessage hataları ve hataların çözümleri
Çeşitli iMessage hataları iPad ve iPhone modellerinde boy gösteriyor. Sizde iMessage'de yaşanan hataları gidermek için kesin çözümler arıyorsanız, hata yaşayanların yapması gereken tüm işlemler bu makalede.

Bu denenmiş ve test edilmiş eski bir çözüm, ve her zaman işe yaramıştır. iMessage artık düzgün çalışmıyorsa, yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Ayarlar> Mesajlar’a gidin ve ardından iMessage’i kapatın. Ardından, cihazınızı kapatıp tekrar açın ve ardından Ayarlar> Mesajlar’a dönün ve iMessage'yi tekrar açın. iMessage’ın karşı karşıya kalabileceği bir diğer konu da ağ bağlantı sorunları. Bunu çözmek için, ağ ayarlarınızı sıfırlamanız gerekir. Bunu yapmak için Ayarlar> Genel> Sıfırla’ya gidin ve Sıfırla Ağ Ayarları’nı seçin. Bunun, tüm Wi-Fi şifrelerini ve bağlantı ayrıntılarını sileceğini unutmayın; bu nedenle önemli bir şeyi kaybetmemeye dikkat edin.

Eğer bunlar yeterli olmazsa;

Cihazınızı iOS’un en yeni sürümüne (bu durumda, iOS 10.3.3) güncellemiyorsanız, çeşitli sorunlara neden olabilir. Bu nedenle, iMessage sorunlarınız iPhone’unuzda veya iPad’inizde çalışan eski sürümlerden iOS olabilir. En yenisine güncellemek için, Ayarlar> Genel> Yazılım Güncelleme’ye gidin.

Bu da bir çözüm olmazsa;

Tüm bu çözümler başarısız olursa, sorun düzeltmeniz çok büyük olabilir. Bu nedenle, daha fazla yardım için Apple Destek birimine başvurmanız gerekir. İyi şanslar!
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt