Görme Engelliler için Web Projesi (Çok Az Sürem Kaldı Bakabilir Misiniz?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Görme Engelliler için Web Projesi (Çok Az Sürem Kaldı Bakabilir Misiniz?)
Merhaba arkadaşlar, abiler ben Niğde Fen Lisesinde 9. Sınıfta okuyorum. Hocamız bize görme engelliler için web sitesi hazırlama projesi verdi. Şimdi bana yardım edebilir misiniz? Html ile mi yazacağız? gerekli programlar nelerdir? Ne yapmalıyız? Ama şunu da belirteyim ki web sitesinde ana sayfa , haberler, hava durumu vs bölümlerin butonları kocaman olacak onun üzerine gelince ismini okuyacak. Tıklayınca yeni başlıklar açılacak ve bu başlıkların adını okuyacak sonra tıklayınca haberi okuyacak vs. Bir ay süremiz var ne yapmalıyız. Daha önce hiç böyle bir web sitesi tasarlamadım. HTML ile ilgili biraz bilgim var C ile de ilgili biraz var bir de Basic ve Pascal'dan azıcık bir bilgim var.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
HTML5 ve CSS3 bilgin yoksa pek bişi yapamazsın.Ama Fenlisesinde yazılımcılığın işine anlamadım :allalla: ayrıca hiç bişi öğretmeden nasıl proje verdiler onada saşırdım hayret...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
HTML5 ve CSS3 bilgin yoksa pek bişi yapamazsın.Ama Fenlisesinde yazılımcılığın işine anlamadım :allalla: ayrıca hiç bişi öğretmeden nasıl proje verdiler onada saşırdım hayret...
Aslında olay tam olarak öyle değil. Şimdi html ile ilgili biraz bilgim var. Ne yapmalıym.

MrExpert

MrExpert

Üye
Merhaba arkadaşlar, abiler ben Niğde Fen Lisesinde 9. Sınıfta okuyorum. Hocamız bize görme engelliler için web sitesi hazırlama projesi verdi. Şimdi bana yardım edebilir misiniz? Html ile mi yazacağız? gerekli programlar nelerdir? Ne yapmalıyız? Ama şunu da belirteyim ki web sitesinde ana sayfa , haberler, hava durumu vs bölümlerin butonları kocaman olacak onun üzerine gelince ismini okuyacak. Tıklayınca yeni başlıklar açılacak ve bu başlıkların adını okuyacak sonra tıklayınca haberi okuyacak vs. Bir ay süremiz var ne yapmalıyız. Daha önce hiç böyle bir web sitesi tasarlamadım. HTML ile ilgili biraz bilgim var C ile de ilgili biraz var bir de Basic ve Pascal'dan azıcık bir bilgim var.

Bu iş zor Bu işi (yani sesli butonlar) Flash Yada Java kullanılarak yapılır css ile yapılamaz Böyle körü körüne birşey bilmeden yapılamaz Html ile sadece sitenin gövdesini yapabilirsin :hmmm

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Bu iş için arge, tasarım , eğitim , yapımı ile 1-2 ay sürer.

komando04

komando04

Üye
teşekkürler başarılarınızın ve projenizin devamını dilerim inşallah sonuca ulaşır kardeşim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Html ile yaparsın ama sesli okuma nasıl olacak o sıkıntı htmlde çok uğraştırır adobenin dreamweaver var yaygın olarak kullanılan web sitesi tasarlamada çok kullanılır onun dışında joomla drupal falan var onları kullanmayı bilmen gerek video dersleri falan var ama 1 ay içinde olacak işmi bilemem orası sana bağlı sonuçta ama basit birşey istemiş html ile yaparsın olmadı okutma işlemini yaptıramadım dersin sınıfında birçok kişi bunu bile yapamayacaktır ben ünide okuyorum web tasarım dersinde bile hala bunları yapamayanlar var lisede 3 sene gördükleri halde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt