Suyaka
Üye
Görev Yöneticisi ( Task Manager ) [ İstek ]
Nokia gibi bir firmanın, Symbian ^3 gibi bir versiyonunun hâlâ adam akıllı bi görev yöneticisinin olmaması, telefon yanında verdiği o dingil kablo kadar utanç verici. Arka planda ne çalışıyor ne çalışmıyor hiç bir şeyi göremiyoruz. Bunu görmek için illâ ki uygulama mı edinmemiz gerekiyor? Bu kadar saçma bir politika izleyen başka bi yazılım geliştirici firma var mıdır arkadaş? En basitinden bi SPB Shell'in yediği haltları yiyemiyor bu telefon. Sırf pazarlama stratejisi midir bu bazı şeyleri başkaları üretsin de para kazansın mantığı, ya da bize de bi şekilde yedirsin mentâlitesi. Bunları tamamen sinirimden yazıyorum arkadaşlar. Konuyu açma maksadım şu Best Task Manager diye bir uygulama var, aslında telefonumda en çok olması gereken özelliği adamlar geliştirmişler. Bu programın deneme sürümünü kullanıyorum, eğer fulleyebileceğimiz bir yol ya da alternatif bi program varsa paylaşabilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim, iyi günler.
Nokia ya gelnce bende ne yaptıgını bilmiyorum kardes..n9 u cıkarıp meego yu bitiren firmadan ne beklersin ki ..samsung destek vercek dyorlar ama belli değl..herneyse bunlar da strateji olmalı