goophone veya gooapple i5 alınırmı

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
goophone veya gooapple i5 alınırmı
Goophone i5 alınırmı veya iphone 3gs mi alayım? veya 400tl ye kadar telefon önerileriniz?

acuxx

acuxx

Üye
3gs i 2. El mi alıcaksın

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Evet

acuxx

acuxx

Üye
Iphone 3GS alma bana göre hele ki 2.el alcaksan hiç alma o telefonu onun fiyatına git Wonder falan bak.

Ne wonder i ya saçmalama al kardeşim 2 el bi 3gs bak rahatına kasma falan yapmıyo yani ben hiç rastlamadım

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Sağol. peki 400tl ye önerebileceğiniz başka bir telefon varmı ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
550 ye atrix var :) biraz limitinin üstünde

- - - Eklendi - - -

2.eli daha ucuzdur

Lohengram

Lohengram

Üye
Ne wonder i ya saçmalama al kardeşim 2 el bi 3gs bak rahatına kasma falan yapmıyo yani ben hiç rastlamadım

3GS Ömrünü tamamladı,öldü.Wonderda öldü sadece bir öneri olarak yazdım ben o fiyata kolay kolay telefon yok ATRİX-General Mobile Discovery tercih edebilirsin biraz daha para koyarak LG L9-S3 MİNİ :good:

restmod

restmod

Üye
450ye avea in touch2 alabilirsin ya da ikinci el bi galaxy s alabilirsin

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Şuan elime 500tl geçti arkadaşlar .mm bu fiyata veya da fazla geçmeden telefon önerileriniz nasıl olurdu ? Oyun, donanım ve uygulamaya önem veriyorum, bir günde 5.6 saatimi sadece telefonda geçiriyorum yani yoruyorum sizi ama benim için biraz önemli : )

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Atrix al 550tl cibarı

taylan08

Üye
3GS Ömrünü tamamladı,öldü.Wonderda öldü sadece bir öneri olarak yazdım ben o fiyata kolay kolay telefon yok ATRİX-General Mobile Discovery tercih edebilirsin biraz daha para koyarak LG L9-S3 MİNİ :good:
GM discovery i varken ne yapcak s3 mini yi yada LG L9 u :)

Buğra

Buğra

Admin
General Mobile Discovery al kesinlikle :oke:

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
general mobilenin bu telefonu yeni çıkmış sitemizde bir konu açılmış sizce bu alınırmı ki ? yani alsam bu fiyata bu özellikler sorum çıkarmaz inş

Lohengram

Lohengram

Üye
general mobilenin bu telefonu yeni çıkmış sitemizde bir konu açılmış sizce bu alınırmı ki ? yani alsam bu fiyata bu özellikler sorum çıkarmaz inş
Ben ve bu forumdan birkaç kişi alacak :)

taylan08

Üye
neden alınmasın telpa garantili satılıyor bişey olursa hemen götürürsün dandik servisi yok yani

MaxiHan

MaxiHan

Üye
3gs tabiki

Üst Alt