yaren_dede
Üye
Ben paylaşacaktım ama sen bu konuyu hazırlamak için emek vermişsindir. Bende bunun için paylaşmaktan vazgeçtim.![]()
paylaşabilirsin dostum sorun yok ben senin konudan alıp guncellerim konuyu

Ben paylaşacaktım ama sen bu konuyu hazırlamak için emek vermişsindir. Bende bunun için paylaşmaktan vazgeçtim.![]()

Benim konu n'olacak?paylaşabilirsin dostum sorun yok ben senin konudan alıp guncellerim konuyu![]()

Benim konu n'olacak?![]()

Yani ben açsam konu üst konu olmaz.üst konular yeni surumu bulup paylaşanınki ile değiştirilmez dostum konular guncellenir yani senin konu ben guncellemeden önce açıldıysa durur yani sorun olmaz
tabi üst konunun sahibi artık konuları ile ilgilenmiyorsa iş değişir ve üst konularda el değiştirir![]()

Yani ben açsam konu üst konu olmaz.![]()

Ama seninde çoğu konun üst konu.aynen dostum bende ilk zamanlarimda birkac ust konuyu bu sekilde ele geciririm diye dusunmedim degil hani![]()

cok calisiyorumAma seninde çoğu konun üst konu.![]()

Ne hakkında konular? Söyle de biz açalım.cok calisiyorum
aslinda 2-3 konu daha var aklimda ust olacak ama zaman istiyor bakalim hevesim kacmazsa onlarida acarim yakin zamanda![]()

oyle olmaz konuda benim anlatimim olmaliNe hakkında konular? Söyle de biz açalım.![]()

oyle olmaz konuda benim anlatimim olmali![]()

Ram bosterin Beyaz liste yoneticisin bir tane yan market ürünü var onu kaldır sorunun kalmaz bunu yüklemeye gerek yok kii ben kullanıyorum![]()
Google Play Market Ram bosterde iki tane olarak gozukuyordu otekisini kaldırdı yapboz simgesi olanı diyorum.
Asıl lisans sorunu yaratacak olan uygulama o diye düşünüyorum. Ve kaldırdım rahatlıkla kullanıyorum mesala.
Açtım bir tane deneyin umarım yanılmıyorumdur bende oluyor![]()

Bu son sürüm mü marketin