Google'den Kürdüstan haritası şok olacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Google'den Kürdüstan haritası şok olacaksınız.
Google'den Kürdistan rezaleti
Teknoloji devi Google, harita hizmeti Maps bölümünde Türkiye'nin Güneydoğu'sunu Kürdistan olarak gösteriyor!

İnternet arama motoru devi Google'den büyük rezalet! Google, olmayan Kürdistan'ın sınırlarını çizdi!

Google'nin, uydu üzerinden tüm dünyayı ayrıntılarıyla gösterdiği harita hizmeti Maps bölümünde, sınırları çizilmiş bir Kürdistan haritası çıkıyor. Ancak Kürdistan diye gösterilen harita Türkiye'nin Güneydoğu'su!

Haritada Sivas, Maraş, Antep, Kilis, Musul, Kerkük, Kirmanşah, Iğdır, Kars, Erzurum ve Erzincan sözde Kürdistan'ın sınırlarını belirliyor. Kürdistan'ın bir ucu İskenderun'da denize dayanırken, bir ucu da Gürcistan sınırında.

Google haritanın yanında yaptığı açıklamada ise Kürdistan'ı, "Kürtlerin içerisinde her zaman görünen nüfusun çoğunluğu oluşturduğu jeo-kültürel bir bölge" olarak tanımlıyor.

Kürt dili, kültür ve ulusal kimliğinin varlığına dikkat çeken Google, "Çağdaş Kürdistan'ın kullanımı temel olarak Kürtlerin yaşadığı Türkiye'nin doğusu (Kuzey Kürdistan), Irak'ın kuzeyi (Güney Kürdistan), İran'ın kuzey batısı (Doğu Kürdistan) ve Suriye'nin kuzeyine (Batı Kürdistan) gönderme yapıyor. Bu harita, bazı harita ve tarihi verilere göre tarihsel olarak Kürtlerin çoğunluğu oluşturduğu alanların tahminidir" diye kaydetti.

DİYARBAKIR YARI-BAŞKENT !
Kürdistan'ın yarı başkentinin Diyarbakır olduğunu vurgulayan! Google Maps, Diyarbakır'ın Kürtçe Amed olarak tanındığına işaret ederken, "Jeo-kültürel Kürdistan bölgesinin en büyük kenti" olarak tanımlandı. Google Maps servisi, Diyarbakır'ın Kürt siyasetinin merkezi olduğuna dikkat çekiyor!

Google bile kendine hayallere dalmış
kaynak:www.milliyetciforum.com
(kürdistan hayali haritasını googlede kabul etmiş)

bydexer

bydexer

Üye
Forumda siyasi haber paylaşımına ve bu tür haberlere yorum yapıp bu tip haberleri görüntülemeye karşıyım;ancak bu da nesidir ya,bu gerçek mi diyesim geldi birden :bilmm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
siyasi değilki bunuda paylaşmayalımmı yani ne bu gır gır forumu değil o zaman tayyip erdoğan başlıklı bütün haberler kalksın onlar noluyo başbuğ haberi bdp akp haberide siyasi değilde bu ne demek teesüf ederim artık ayık olun burda konuşmak yasak ama anlayın birşeyler elden gidiyor

bydexer

bydexer

Üye
siyasi değilki bunuda paylaşmayalımmı yani ne bu gır gır forumu değil o zaman tayyip erdoğan başlıklı bütün haberler kalksın onlar noluyo başbuğ haberi bdp akp haberide siyasi değilde bu ne demek teesüf ederim artık ayık olun burda konuşmak yasak ama anlayın birşeyler elden gidiyor

Efenim,öncelikle şunu belirtmek isterim ki konu içerisindeki bi önceki mesajımda sizi kastetmedim;genel olarak forumda yayınlanan ağır siyasi içerikli konuları kastettim.Ayrıca sizin konunuza gelirsek,konunuz siyasi bir konu,bunu kabullenelim öncelikle;ancak şu var ki sizin bu konunuz,forumda açılan diğer siyasi içerikli konulara göre en faydalı konu diyebilirim;yani ben evet diyorum :good:

• Beğen
Tepkiler: >Pessimistic.
Mert045

Mert045

Üye
onların öyle harita çizmesiyle olmuyo bu işler boşverin çizsinler

• Beğen
Tepkiler: India
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

Efenim,öncelikle şunu belirtmek isterim ki konu içerisindeki bi önceki mesajımda sizi kastetmedim;genel olarak forumda yayınlanan ağır siyasi içerikli konuları kastettim.Ayrıca sizin konunuza gelirsek,konunuz siyasi bir konu,bunu kabullenelim öncelikle;ancak şu var ki sizin bu konunuz,forumda açılan diğer siyasi içerikli konulara göre en faydalı konu diyebilirim;yani ben evet diyorum :good:

kardesm sana her zaman katılmışımdır benim milliyetcilik duygularım cabuk kabarıyor ondan sert cıktım kusura bakma
faydalı olduğunu düşündüğün için saol

bydexer

bydexer

Üye
kardesm sana her zaman katılmışımdır benim milliyetcilik duygularım cabuk kabarıyor ondan sert cıktım kusura bakma
faydalı olduğunu düşündüğün için saol

Ettiğiniz bir kusur değil efenim,kendinizi lütfen suçlamayın;ayrıca :rica:

yakup_281

yakup_281

Üye
tüm dünya kabul ediyor ama sizler inkâr ediyorsunuz

'Patron

'Patron

Üye

Ne demek lan bu ?

yorumunu okuyunca direk locationuna baktım ' Nerden: Ağrı'

Tamam kürt olabilirsin ama sonra kürtlere karşı neden böylesınız dıyolar suna bak!

Dünyayı yerım lan orası içiyle dışıyla TÜRKİYE ! kürdstan diye bişey yok olamaz !

Bu ülke 3 5 çapulcu parçasına kalmaz ulan kalmaz bunu kafanıza sokun !

• Beğen
Tepkiler: Mert045, Silinen Üye 2149105, distakjo ve 4 diğerleri
Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye

Ne demek lan bu ?

Tamam kürt olabilirsin ama sonra kürtlere karşı neden böylesınız dıyolar suna bak!

Dünyayı yerım lan orası içiyle dışıyla TÜRKİYE ! kürdstan diye bişey yok olamaz !

adamımsın :yuru:

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye

Ne demek lan bu ?

Ben de aslen Ağrı/Patnos'luyum ve böyle düşünmüyorum ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım bunu söylememin sebebi de her Ağrı'lı yada Kürt pkklı değildir lütfen "Kürtlere karşı neden böyle diyorlar" sözünde bence yakışmamış arkadaşım yakup adlı üyenin bazı yorumlarından bende rahatsız oluyorum çünkü sürekli biz biz diyor kardeşim ne davanız varsa şahsi konuşun bir çoğunluğu katmayın cümlenize !

----------Eklendi @ 22:31:52 ---------- Yazıldı @ 22:30:18 ----------

Beğenmiyorsan Irak'a git arkadaşım Doğu Türkiye Cumhuriyeti'nindir ve öylede kalacak bende bir Kürt olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan memnunum olmayan varsa Irak'a gidebilir ....

• Beğen
Tepkiler: 'Patron, Praetor ve distakjo
oquz_esen

oquz_esen

Üye

Arkadaşım bende kürdüm ve ben Aqrı'lıyım ve bunu asla inkar etmem

Ama şunu hepimizde biliyoruz ki kürdistan diye bişey yok

Hepsi DTP ve yandaşlarının saçmalıqı
Ne apo'ya inanırım nede DTP'ye şuna emin ol hepsi MENFAAT PEŞİNDE hiç birinin kürt halkını düşündüqü yok

Mayıs'ta askere qitcem

Nerde yapıcam Askerliğimi TÜRKİYE

Hanqi bayraqın altında
AY YILDIZ

Bu benim qörüşümdür...

• Beğen
Tepkiler: Praetor ve distakjo
greenmile

greenmile

Üye
forum bayrak üstüne bayrak dikmeye çalışanları neden uzaklaştırmıyor anlamıyorum,geçende de böyle bir tartışma oldu.Konuşunca biz ceza alıyoruz

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

Ne demek lan bu ?

seni seviyorum kardeşim aynen öyle o zaten hayali harita ama google bu itliğe nasıl oyuncak olmuş ona şaştım

----------Eklendi @ 22:47:01 ---------- Yazıldı @ 22:42:43 ----------

Ben de aslen Ağrı/Patnos'luyum ve böyle düşünmüyorum ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım bunu söylememin sebebi de her Ağrı'lı yada Kürt pkklı değildir lütfen "Kürtlere karşı neden böyle diyorlar" sözünde bence yakışmamış arkadaşım yakup adlı üyenin bazı yorumlarından bende rahatsız oluyorum çünkü sürekli biz biz diyor kardeşim ne davanız varsa şahsi konuşun bir çoğunluğu katmayın cümlenize !

----------Eklendi @ 22:31:52 ---------- Yazıldı @ 22:30:18 ----------

Beğenmiyorsan Irak'a git arkadaşım Doğu Türkiye Cumhuriyeti'nindir ve öylede kalacak bende bir Kürt olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan memnunum olmayan varsa Irak'a gidebilir ....

kardesim konusmanla gözlerimi doldurdun bende ığdırda askerim ermenistan sınırındayım ağrıyada geldim sizin gibi düşünen kürt kardeşlerimiz var oldukça kötü niyetli insanlar amaçlarına varamayacaklar

----------Eklendi @ 22:52:00 ---------- Yazıldı @ 22:47:01 ----------

Arkadaşım bende kürdüm ve ben Aqrı'lıyım ve bunu asla inkar etmem

Ama şunu hepimizde biliyoruz ki kürdistan diye bişey yok

Hepsi DTP ve yandaşlarının saçmalıqı
Ne apo'ya inanırım nede DTP'ye şuna emin ol hepsi MENFAAT PEŞİNDE hiç birinin kürt halkını düşündüqü yok

Mayıs'ta askere qitcem

Nerde yapıcam Askerliğimi TÜRKİYE

Hanqi bayraqın altında
AY YILDIZ

Bu benim qörüşümdür...

senin görüşün en doğru görüştür kardeşim öleceksek hep beraber (kürt türk) ben kürt arkadaşlarla çok nöbet tuttum ama sizin gibi düşünen arkadaşlar çok az allah biliyor sizin gibi düşünenler var oldukça kötü niyetli insanlar ilerleme kaydedemeyecektir bu vatan hepimizin sahip çıkmak görevimizdir

• Beğen
Tepkiler: _SiyabeNd_
spy ghost

spy ghost

Üye
arkadaşlar konu değişik yerlere kayıyor sayın modlar bazı arkadaşlarla ilgilenseniz çok iyi olacak benden bu kadar

oquz_esen

oquz_esen

Üye
seni seviyorum kardeşim aynen öyle o zaten hayali harita ama google bu itliğe nasıl oyuncak olmuş ona şaştım

----------Eklendi @ 22:47:01 ---------- Yazıldı @ 22:42:43 ----------

kardesim konusmanla gözlerimi doldurdun bende ığdırda askerim ermenistan sınırındayım ağrıyada geldim sizin gibi düşünen kürt kardeşlerimiz var oldukça kötü niyetli insanlar amaçlarına varamayacaklar

----------Eklendi @ 22:52:00 ---------- Yazıldı @ 22:47:01 ----------

senin görüşün en doğru görüştür kardeşim öleceksek hep beraber (kürt türk) ben kürt arkadaşlarla çok nöbet tuttum ama sizin gibi düşünen arkadaşlar çok az allah biliyor sizin gibi düşünenler var oldukça kötü niyetli insanlar ilerleme kaydedemeyecektir bu vatan hepimizin sahip çıkmak görevimizdir

Kesinlikle kardeşim anca beraber kanca beraber

Şöyle düşünelim yarın bi savaş çıksa Türk,kürt,çerkez,laz demeden canımızı dişimize takarız asla kaybetmeyiz

Çünkü biz siz onlar hepimiz kısaca Türkiye'yiz

Madem Türk'sün Göster Ürk'sün....

Oquz_esen

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sözü çok beğendim :D karikasın kardeşim siz ve sizin gibi düşünen arkadaşların hepsini seviyorum iyiki varsınız

bydexer

bydexer

Üye
Konuda tartışma seviyeli bi seyir izlemiş;ancak konuya yorum yapan tek kişi için yönetici bi arkadaşı konuya davet edicem,hatta bununla da yetinmiycem direkt olarak mesajını belirterek gereken cezayı alması için çaba sarfedicem;ahanda buraya yazıyorum bunu,bu mesajı attığım andan itibaren o kişi bu foruma öyle ya da böyle bir daha bu konuya attığı şekilde mesaj atamaz hale gelmeden de ben bu forumda rahat edemem :kotu:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
O kişiyi biliyorum kardesm hak ettiğini alır inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...