Google'dan Nexus 4'e 100 Dolar İndirim!

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Google'dan Nexus 4'e 100 Dolar İndirim!
Ülkemizde hala 1150 - 1200 TL bandında satılan Nexus 4, Google Play'in desteklendiği ülkelerde çok komik fiyatlara satılıyor. Google bu fiyatların üzerine bir de indirim ekledi.

Google, Nexus 4 fiyatlarında 100 Dolar indirime gitti.

8 GB'lık Nexus 4 modelini 299 Dolar, 16 GB'lık Nexus 4 modelini de 349 Dolar'dan satışa sunan Google, ürünlerinde 100 Dolar indirim yaptı ve 8 GB'lık modelin fiyatını 199, 16 GB'lık modelin de fiyatını 249 Dolar seviyesine çekti.

15 gün içerisinde eski fiyattan Nexus 4 alanların, aldıklarını ıspatlamasıyla kampanyadan yararlanacağı açıklandı. Google Play üzerinden alınabilen Nexus 4; ABD, Kanada, İngiltere, Avusturalya, Almanya, Fransa, İspanya ve Kore'de alınabilir durumda.

.caner.

.caner.

Üye
:tşk: Türkiye'de de alınmalı bence.

furkann20

furkann20

Üye
%50'si vergi nerdeyse.. böyle adaletin...

• Beğen
Tepkiler: .caner.
badmus

badmus

Üye
Seneye Yazın İngiltereye Gittiğimde Bi Tane Alacam Kafaya Koydum Bu Nedir Ya Adamlar 200 Dolara Telefon Alıyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ülkemiz de satışı 1400 den çıkış yaptı şu an ise teknosa da indirim de 1199 tl ye satılıyor ...

furkey

Üye
Bu ülkede hala operatörlerin, teknoloji marketlerinin ve hükümetin estirdiği vergi ve kar marjı terörüne rağmen hala o kadar çok telefon satılıyor ki... BU MİLLETE MÜSTEHAK!

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: Türkiye'de de alınmalı bence.

:rica:

Bu ülkede hala operatörlerin, teknoloji marketlerinin ve hükümetin estirdiği vergi ve kar marjı terörüne rağmen hala o kadar çok telefon satılıyor ki... BU MİLLETE MÜSTEHAK!

Devletim keşke alsın bana yine gelir o para ama operatörlerin ve teknoloji marketlerinin alması çok koyuyor be giden gelmiyor %18 artırıp üzerine %30 indirim yapıyorlar yine kırıyorlar parayı

fingerback5

fingerback5

Üye
500 liraya alabilirdik bu cihazi :D Ülkemizin ne kadar berbat ve vatandaş düsmani bir ulke oldugunu milyarinci kez anliyoruz.Vergi degil resmen soygun.

reaurora

reaurora

Üye
ben artik herseyin kaçağını alirim

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Devlet hic vergi almiyordu zaten telefondan alabilir. Turkiyeden almadim almayacagim. Ayrica bize donmuyor malum kisilerin ceplerini dolduruyor :)

• Beğen
tapatalk

tapatalk

Üye
abi ben doğudan alıyorum. ve kendim imei atıyorum hiç vergiymiş aracıymış uğraşamam valla

Kerim.

Kerim.

Üye
Bu ne cok pahali.Allah'tan Turkiye'de yasiyoruzda ucuza aliyoruz:gul:

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@ ve .caner.

cnrgndz

Üye
Umarım paralel ithalatçılar haberi alır getirtir biz de ucuza alırız

nokia_belle

nokia_belle

Üye
ilk çıktığı gün fiyatı el yakıyor,1 ay sonrada alan sayısı düşünce hemen 300-400tl alta çekiyorlar burada fiyatı aslında bizin satıcılarada iyi oyun yapılırda,almayınca o üründen çok çabuk fiyat düşerler tabi cebimizde para olunca beni kaşıdığından pek fazla armudun sapı demiyorum öylede huyum olduğundan keşke diğerini alsaydım falan dediğim çok oldu

Invoke

Invoke

Üye
Çok zengin milletiz haa :pro:

• Beğen

Üst Alt