Google sert çıktı !

Sponsorlu Bağlantılar

orhangazi44

orhangazi44

Üye
gerçekten google a google deyip aratan varmıdir :) :)

Arattığında yine google çıkar. Bunun sebebi bazı arama motorları google tabanlı oldukları için o kullanıcılar doğrudan google.com un server ını kullanmak istediğinde kolaylık olur :)

- - - Eklendi - - -

Ha bir de ciddiye alan arkadaşlar var. Arkadaşlar sizce bu konunun bu bölümde ne işi var :D

Buraxlive

Buraxlive

Üye
    Konu Sahibi
Ciddiye alan arkadaşlar zaten bomba :D

aslankaplants

aslankaplants

Üye
maxicebe de googledan girmeden şikayetcilermi acaba:) bir kaç kez google yazdım ben de

cukuleaks

Üye
Arkadaşlarıma herzaman söylüyorum bunun mantıksız olduğunu. ADam kendini googleye okadar kaptırmışki wamp serverdaki localhostu bile gidip googledan aramaya kalkanları gördüm. Ben facebook,twitter,youtube veya ismini bildiğim her siteyi ismini adres çubuğuna yazıyorum ve direk giriyorum. Nedir bu google çabası anlamadım... :D :D

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive
outofdark

outofdark

Üye

:)

- - - Eklendi - - -

link'e tıklayın :)

Buraxlive

Buraxlive

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarıma herzaman söylüyorum bunun mantıksız olduğunu. ADam kendini googleye okadar kaptırmışki wamp serverdaki localhostu bile gidip googledan aramaya kalkanları gördüm. Ben facebook,twitter,youtube veya ismini bildiğim her siteyi ismini adres çubuğuna yazıyorum ve direk giriyorum. Nedir bu google çabası anlamadım... :D :D

google biz Türkler için bir tutku :D

dready112

dready112

Üye
Haberi ciddiye alan arkadaşlar için yazıyorum.
Mizahi haberler paylaşan yadoha.com'un yanılmıyorsam 2011 yılında yaptığı bir espri :)
Bu arada yadoha = yalan dolan haber
Yani sakin olun, şaka bunlar :)

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive
Buraxlive

Buraxlive

Üye
    Konu Sahibi
Upliyim bari :ehe :ehe

burhankoxp22

Üye
mesajı hortlattı sitede zaten 100 tane mizah dan anlayan var onlarıda kaçırdın :D

Bahaxi

Bahaxi

Üye
google bizi karıya götür :kop2:

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar bende bizim arkadaşın telefon numarasını yazıp ara demiştim banada dava açarlar mı

Takipçi Satın Al

Üst Alt