Google Reklamları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Google Reklamları
google reklamları kıyılarda köşelerde vardı genelde
ama bugun dikkatimi çekti google reklamları yazıların içlerinede girmişler
güzel durmuyo
acaba sitemize baglı oluşan bi durummu yoksa google'ın kendi işimi?
bize bağlıysa düzeltilmeli bence

thebora

Üye
google reklamları kıyılarda köşelerde vardı genelde
ama bugun dikkatimi çekti google reklamları yazıların içlerinede girmişler
güzel durmuyo
acaba sitemize baglı oluşan bi durummu yoksa google'ın kendi işimi?
bize bağlıysa düzeltilmeli bence

bende farkettim:spr

dokuzharf

dokuzharf

Üye
Sitenin gelişimi için reklam şart biliyorsunuz.
Onlar orada size biliyorsunuz ki süs diye durmuyor :)

Yönetici şeysi demekki siz tıklamıyorsunuz diye gözünüze gözünüze sokuyo tıklayın dercesine. :)

Bence reklamlara tıklayın arada ve takılmayın orada burada durmasına :) Görüntünün güzelliğinden çok içeriğin bize ne anlattığını anlayalım yetmez mi ?

Exalans

Exalans

Üye
evet sitede google ve diğer gittigidiyor reklamlkarı bi hayli fazla

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
reklamın önemini tabiki biliyoruz,
konuların içine kadar sokulması kötü.

belki farklı bi ornek olucak fakat şuna benziyor;
maç sırasında ekranın ortasından reklam geçmesi, ekranın küçülmesi gibi bişey
futbol seven izleyen arkadaşlar bilirler bunun ne kadar kötü bi durum oldugunu

Yasminozz

Yasminozz

Üye
evet bende hiç hoşlanmadım.....tam bende bu konu hakkında konu açıyodum ki jewel benden önce açmış...katılıyorum murat a hiç hoş durmuyo....:lac: :lac: :lac:

Altun.

Altun.

Üye
ewet hoş durmuyor. Eskisi daha iyiydi. İhtiyacımız olunca biz zaten googleden arama yapıyoruz değişen neki???

dokuzharf

dokuzharf

Üye
O zaman buradan Forum Webmaster'i olan kişiyi ( tanıyom tanıyom çekerim kulaklarını merak etmeyin :p ) kınıyoruz hep beraber.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Sitenin gelişimi için reklam şart biliyorsunuz.
Onlar orada size biliyorsunuz ki süs diye durmuyor :)

Yönetici şeysi demekki siz tıklamıyorsunuz diye gözünüze gözünüze sokuyo tıklayın dercesine. :)

Bence reklamlara tıklayın arada ve takılmayın orada burada durmasına :) Görüntünün güzelliğinden çok içeriğin bize ne anlattığını anlayalım yetmez mi ?

neyani reklamı sevelim film gelince kanalmı değiştirelim yanii...!

daha fazla para gelsin diye evimize kiracımı sokalım? ee aynı şeey...:lol

kurt bey

kurt bey

Üye
şahsen çoook rahatsız oldum bu reklam olayından hatta bazen yanlışlık tıklıyorum linklerini. bence kaldırılmalı hemde en kısa sürede.

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
arkadaşlar msjların içine girmesi tamam görünüşü bozuyor fakat şu açıdan düşünmek lazım..

tıklamasanız bile her 1000 gösterimde sitenin kazandığı para artıyor..tıklarsanız da daha iyi oluyor..sitenin ayakta durmasına katkı sağlamak için bence görselliği bir yana bırakıp yaparsanız bi iki tık yapmazsanız da gösterimlere engel olmamak yetecektir..

yanlışlıkla tıklamak yerine de sağ tıklayıp yeni pencerede aç diyip 10 saniye sayfa açık kaldıktan sonra kapatsanız ne siz bişey kaybedersiniz nede forum..forum kazanır google reklam weerenleri kaybeder :)

her neyse orasını fazla kurcalamayalım..ingilizce sitelere tıklayın en azından :)

bence kaldırılmasın..gelir kaynağıdır sonuçta ;)

jöly

Üye
tamam kaldırılmasın ama imzalarımızın altına konsun bari...öyle daha iyi olmaz mı? :bilmm

padme

padme

Üye
Reklamlari sayfanin icinde gorunce bende sasirdim .Acaba sadece sayfa basinda olanlarda mi cikiyor falan diye dusundum once ama oylede degilmis.Reklam gerekli gercekten ama ,acaba duzenleme daha baska bir sekilde yapilsa sayfa daha estetik olmaz mi acaba?

Ozan

Ozan

Admin
Evet yanlışlıkla da olsa tıklarsanız emin olun kimse ne günaha girer, ne kendine bir zararı olur. Tarayıcının geri butonu bu iş için biçilmiş kaftan, eğer yanlışlıkla tıklarsanız :)

Sitemizin bu istikrarda devam etmesi için az da olsa kendi çapında gelire ihtiyacı var gerçek olan budur çogu kisi de farkında zaten, sitemiz yazılımı da lisanslıdır, sunucusu da en sağlam sunucu hizmeti veren sirketlerden biri olan yahoo inc. dedir. Dolayısıyla düzenli ödemeleri yapılmakta en azından kendi çapımızdaki reklamlarla giden paranın gelmesi bizim için yeterli, eğer gelse zaten en alta bir tane bile koyarız kim ister reklam görmek :) Tv seyrederken, radyo dinlerken pff diyoruz hep :)

Fakat şu da var gittigidiyor.com reklamlar yararlı olabilyor bazen ben ilgileniyorum bazı ilanlarla :)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
negative özel olacak ama bilmek istedim maxicep.com a ne kadar ücret veriyorsun

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bence bu özelden ziyade sorulmaması gereken bir soru. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt