Google Play'den Bilgisayarınıza Uygulama Indirmek Istiyorsanız Bu Anlatım Tam Size Göre...

Sponsorlu Bağlantılar

halilatici

halilatici

Üye
    Konu Sahibi
Google Play'den Bilgisayarınıza Uygulama Indirmek Istiyorsanız Bu Anlatım Tam Size Göre...

Google Play'den bilgisayarınıza uygulama indirmek istiyorsanız bu anlatım tam size göre. Basit birkaç ayarlama ile yapılabilmektedir...

NOT: İşlem Sadece "Google Chrome" Tarayıcısı ile Gerçekleşiyor....

Geçelim Anlatıma;
İlk Önce Chrome Üzerinden Yapacağımız İşleme Gerçekleştirelim...Alttaki Eklentiyi İndirin ve "zip" den çıkarın....

Sonrada Resimlerdeki Yönergeleri Takip Edin;

>> Eklentiyi zipten çıkardıktan sonra yeni sekme açıp " chrome://extensions/ " tırnak içinde bulunanları kopyalayıp yapıştırın....
>> Sonra "APK İndirici v1.4.2 2013 { HaLiLGsM }.crx" adlı eklentiyi sürükleyerek yeni sekmede açmış olduğumuz yere bırakıyoruz....

>> Sonra Gelen Ekrana "evet" diyoruz...
>> ve Resimde görüldüğü üzere "Seçenekler"e tıklıyoruz...

Şimdi ise Telefon ile yapacağımız birkaç işlem var. İster alttaki linkten bilgisayarınıza indirerek telefonunuza kurun. İster Google Play'den yükleyin. Seçim Sizin...

~ DEVİCES ID ~

>> Telefonunuza kurduktan sonra uygulamayı açın.
>> Proğramda ki Devices ID ve Emails Kısımlarını Bilgisayarınıza Bir Metin Belgesi Açarak Yazın....

>> Şimdi ise proğramdan kopyaladığımız Device ID ve Emails kısımlarını dolduruyoruz.

Email(Used on Android Market) : Google Play Email Adresiniz( Proğramda Yer Alan Email)
Password : Google Play Şifreniz...
Android Devices İD : Proğramda Çıkan Devices ID kodunu buraya yazıyoruz...

ve Login tuşuna basıyoruz...

>> Şimdi ise "Show Advanced Setting" kısmına giriyoruz ve ordan "ülke, operatoru" seçerek "save...." basıyoruz.

>> Son olarak denemek için rastgele bir uygulama seçin sağ üstte alttaki resimdeki gibi bir ikon göreceksiniz. Üstüne bir kere basın ve bekleyin... İndirme işlemi başlayacaktır....

NOTLAR;
1-) Eklentinin Çıkaracağı Herhangi Bir Sorundan Ben veya SilentAll Sitesi Sorumlu Değildir. Yükleme İşlemi Tamamen Size Kalmıştır... (Ben Herhangi Bir Sorun Yaşamadım Bugüne Kadar)
2-) İşlem Sadece Google Chrome Tarayıcısında Gerçekleşiyor.
3-) Paralı Uygulamalarda İnermi Diye Soracağınızı Tahmin Ediyorum ve İNMEZZZ Diyerek Cevap Veriyorum... :D

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat, fatihergun1977, waterboy55 ve 2 diğerleri

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

fatih793

fatih793

Üye
zippshare indiriyom varsa iyiolur

ebasalih

Üye
öncelikle teşekkür ederim.bu zahmetinden dolayı..apk indirici logosu bir türlü gelmiyor veya görünmüyor

LimePie

LimePie

Üye
:tşk:

halilatici

halilatici

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim Arkadaşlar iyi günlerde kullanın....

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Çok değerli paylaşım bunu hep hayal etmiştim

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
:tşk: teşekkürler abi hakikaten işe yarıyor ;)

mabdussamed

mabdussamed

Üye
Bu kadar işleme ne gerek apk downloader diye bir site var kopyala yapıştır ile istediğin uygulamayı indirebiliyorsun.varsa ücretli uygulama indirme yöntemi onu paylaşirsan iyi olur

• Beğen
Tepkiler: SHS ve çaminci
472kadir

472kadir

Üye
paralo veya kullanıcı adı hatası veriyo . ama doğru giriyorum eminim yardımcı olur msuun

avantis

avantis

Üye
arkadaşlar site ile uğraşmayın apk downlaoder programını kurun marketten istediğiniz programı bulun ve paylaş deyip apk downlaoderı seçin.
Buyrun link

rear2011

rear2011

Üye
Tanıtımı yeniden düzenleyip zıp şeklinde link atarmısınız resimler açılmıyor?

Üst Alt