Google Play'de operatör ile ödeme devri

evet şimdi para aldım ekran görüntülerini atçam
buyur kardeşim kanıtlar

Tepkiler: KinG Tornado
İşlemler çok basit uygulama sec satın al de turkcell fatura sec şehir posta kodu adres yaz gönder bukadar

İşlemler çok basit uygulama sec satın al de turkcell fatura sec şehir posta kodu adres yaz gönder bukadar

Kardeşim Wallet'de İsim Önemlimi ? İkinci Sorum Posta Kodu İlinmi İlçeninmi/Mahalleninmi ? Üçüncü Sorum Turkcell Mobil Öde Servisi Açıkmı 2222 ye MOBILODEME AC Yazıp Gönderdinmi ?

Son düzenleme:
İsmini yaz şehirini yaz posta kodunu yaz mesela İstanbul kartal neredeysen onun posta kodunu yaz caddeye nerde oturuyosan onu yaz tam olarak bilgileri fulleye bilirsin sana kalmis son olarak herhangi bi mesaj atmadim

beyler hattınız uygun değildir diyor ee yukardaki arkadaş nasıl almış ?

arkadaş yalan söylemiyorum yalan söylesem ekran görüntüsünü koyamam yalan söylüyosun demedin ama ben aldım acaba hatlarınızmı faturalı değil ola bilirmi

arkadaş yalan söylemiyorum yalan söylesem ekran görüntüsünü koyamam yalan söylüyosun demedin ama ben aldım acaba hatlarınızmı faturalı değil ola bilirmi

Kardeşim Bana Bugün Türkcell'den Mail Geldi Ben Daha Önce Problemimi Anlatmıştım Bu Yanıt Geldi

0MG90

Üye
Fazladan fiyat eklememeleri iyi olmuş

Ayrıca vegas gansteri bugünkü güncelleme de ücretsiz oldu bilginiz olsun

nedeni hala bilinmiyor herhalde inş. düzelir

Şuanda komik ve ilginç bi konu ve durum var

ilhamikd

Üye
oo supermis yillardir bekliyorum ama isin kotusu vodafonunun olmamasi heralde nyse bi turkcell hattan modern combat 5i indiririz artik

lale63

Üye
Bedava olmuş ya bosuna almis gibi oldun

Nerden biliyim birgün sonra bedava olcani