Google Play Store uygulama sayısı 700 bini geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
aleranol hacı bana PM atta ordan devam edelim şimdi moderatörlerden birinin uyarısına gerek kalmasın hem konu dağılmasın :) + ben mobildeyim de (light değil) o yüzden PM atamıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: ANIL
aleranol

aleranol

Üye
aleranol hacı bana PM atta ordan devam edelim şimdi moderatörlerden birinin uyarısına gerek kalmasın hem konu dağılmasın :) + ben mobildeyim de (light değil) o yüzden PM atamıyorum :D
yarin sabahtan atarim gun yazisiriz :) Su an isim var kardesimle ilgili :( ayrica senin ise yarar diyehilecegin 1-3 uygulama varmı 700.000lik play sorudan?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
tamam kardeş :) + android kullanmadığım için bilemiyorum wallahi :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Arkadaslara Katiliyorum .. 700 Binden En Az 250 Bini Coptur ..

Sadece Android Degil .. Diger Sistemlerde Oyle ..

zappinger

Üye
Arkadaslara Katiliyorum .. 700 Binden En Az 250 Bini Coptur ..

Sadece Android Degil .. Diger Sistemlerde Oyle ..
çöp değil atıyorum bizde oğlum bak git diye video düştü internete onun uygulamasını google playe verdiler :D o bize göre eğlenceli ama yabancılara göre çöp

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
çöp değil atıyorum bizde oğlum bak git diye video düştü internete onun uygulamasını google playe verdiler :D o bize göre eğlenceli ama yabancılara göre çöp

Demekki Genelleme Yapmamak Gerekiyormus Bu Konuda ..

Ama Biz Uygulamalardan Bahsediyoruz ..

Videolardan Degil .. =]

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Demekki Genelleme Yapmamak Gerekiyormus Bu Konuda ..

Ama Biz Uygulamalardan Bahsediyoruz ..

Videolardan Degil .. =]
Zaten uygulamada oyun, videonun kendisi, olayın gelişimi felan vardı. Normal bir uygulamaydı yani. Sırf videodan ibaret değildi.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Zaten uygulamada oyun, videonun kendisi, olayın gelişimi felan vardı. Normal bir uygulamaydı yani. Sırf videodan ibaret değildi.

Ne Yane .? Uygulamayi Siz Mi Yonetiyorsunuz .?

PriZm

PriZm

Üye

Ne Yane .? Uygulamayi Siz Mi Yonetiyorsunuz .?
Kısmen evet.oyunun amacı her seferinde daha da hızlanan sinir çubuğunu dengede tutmak.eğer çok yüksek olursa sopayı yiyoruz(video) çok düşük olursa yine sopa yiyoruz :D saçma bir oyun yani :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Kısmen evet.oyunun amacı her seferinde daha da hızlanan sinir çubuğunu dengede tutmak.eğer çok yüksek olursa sopayı yiyoruz(video) çok düşük olursa yine sopa yiyoruz :D saçma bir oyun yani :D

Anladimm :D

61semih

61semih

Üye
valla ben play storeda not2me uygun 250 tane uygulama buldum gerisi zaten birbirini.türevi ve gereksiz. hadi 500 tane kullansın birisi gerisi ne ise yararlı?
senin benim için gerekli olmayan fuzuli olan birçok uygulama farklı ülkelerde farklı kişilerin çok iişini görüyor olabilir.
tavsiye edilenler ekranındaki çoğu uygulama bana hitap etmiyor ama indirilme sayıları milyonları geçmiş.

tabiki 700bin uygulamanın yarısından çoğu çöp,rakam önemli değil tabiki her aradığını rahatça bulabilmek önemli.
google nin market konusuna artık el atması gerekiyor.çöp uygulamaları ve virüslü uygulamaları kaldırması gerekiyor.

aleranol

aleranol

Üye
senin benim için gerekli olmayan fuzuli olan birçok uygulama farklı ülkelerde farklı kişilerin çok iişini görüyor olabilir.
tavsiye edilenler ekranındaki çoğu uygulama bana hitap etmiyor ama indirilme sayıları milyonları geçmiş.

tabiki 700bin uygulamanın yarısından çoğu çöp,rakam önemli değil tabiki her aradığını rahatça bulabilmek önemli.
google nin market konusuna artık el atması gerekiyor.çöp uygulamaları ve virüslü uygulamaları kaldırması gerekiyor.

zaten 2 sorun var. market ve nedeni belirsiz kasmalar. 2di bitse keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt