Google Play Store uygulama sayısı 700 bini geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Store uygulama sayısı 700 bini geçti
Son dönemin en dikkat çeken firması olan Google, oldukça geniş bir alanda faaliyetlerine devam ediyor. Donanım segmentinde özellikle demobil cihaz kategorisinde yeni ürünleri ile boy gösteren Google dün itibari ile yeni akıllı cihazlarının duyurusunu gerçekleştirdi. Google‘ın resmi duyurusunu gerçekleştirdiği cihazlar arasında LG Nexus 4, SamsungNexus 10 ve 3GB destekli Nexus 7 yer alıyor.

Google
kendi donanım ürünlerinde, yine kendi geliştirdiği Android adını verdiği işletim sistemini kullanıyor. Ayrıca dünya çapında bir çok akıllı cihaz üreticisine de işletim sistemini sunuyor. Mobil işletim sisteminin de gelişiminisürdüren Google, dün donanım cihazları ile birlikte işletim sisteminin yenisürümü olan Android 4.2 Jelly Bean‘i de resmi olarak tanıtarak yayınladı.
Google Android işletim sistemi için üretilen uygulamaları Google Play Store olarak adlandırdığı çevrimiçi mağazasından gerçekleştiriyor. Bumağazada ücretli, ücretsiz bir çok uygulama bulunuyor. Gün geçtikçe daha fazla uygulamanın yer aldığı Play Store, Bloomberg‘den gelen resmi bilgiye göre 700.000 uygulama sayısını geçmiş durumda.

• Beğen
Tepkiler: droidçi

Uruloki

Uruloki

Üye
Simdi biri gelip yazak yarisindan fazlası çöp

Ayrıca tablet uygulamalarının artması lazım

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Simdi biri gelip yazak yarisindan fazlası çöp

Ayrıca tablet uygulamalarının artması lazım

Onu söylüyenlerin cogu daha android marketı hayatında görmemışlerdır :)

Google tabletlere özel uygulama yüklücekmiş.

Uruloki

Uruloki

Üye
Sirf google la olmaz bu is misal i facebook bir twitter uygulaması lazım tabletler için

pRime.

pRime.

Üye
üzgünüm ama büyük bölümü çöp o uygulamaların. aynı oyundan uygulamadan 8-10 tane olması uygulama fazlalığının iyi bir şey olduğunu göstermez. he bu 700bin uygulamanın 100bin kadarı kesinlikle adam gibidir ona lafımız yok. aynı şey ios'da da var çöp uygulama pek olmasa da aynı oyunun ve uygulamanın birden çok çeşidi var
google'ın marketini bir elden geçirmesi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Uruloki

Uruloki

Üye
üzgünüm ama büyük bölümü çöp o uygulamaların. aynı oyundan uygulamadan 8-10 tane olması uygulama fazlalığının iyi bir şey olduğunu göstermez. he bu 700bin uygulamanın 100bin kadarı kesinlikle iş adam gibidir ona lafımız yok. aynı şey ios'da da var çöp uygulama pek olmasa da aynı oyunun ve uygulamanın birden çok çeşidi var
google'ın marketini bir elden geçirmesi gerekiyor.

Valla haci o 700bin i bende goremedim ama illa iyi uygulamalar çıkıyor hele tabletlerde biraz duzelse bu durum hele ki facebook ve twitter gelse tamam benim icin

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Valla haci o 700bin i bende goremedim ama illa iyi uygulamalar çıkıyor hele tabletlerde biraz duzelse bu durum hele ki facebook ve twitter gelse tamam benim icin

Hasan Serdar haklı,misal nerdeyse 10 tane rom manager var belki daha fazla,root uygulaması keza öyle,aynı dark knight rises yazıyorum batmanla ilgili 150 tane gereksiz şey çıkıyor.. Marketine kötü demiyorum ama sırf sayı olsun diye millete eziyet ediyor google.

aleranol

aleranol

Üye
valla ben play storeda not2me uygun 250 tane uygulama buldum gerisi zaten birbirini.türevi ve gereksiz. hadi 500 tane kullansın birisi gerisi ne ise yararlı?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Walla arkadaşlar 5yıldır nokia cihaz kullanıyorum, bi iki kez dayımın Samsung gio'sunu kurcalarken markete baktım, gerçekten iyi hoş güzel 700.000 uygulama ne kadar güzel Allah daha çok versin ama inanın, ne googleyi ne de marketini kötülemek isterim, lâkin cidden (söylenenlere göre) aynı uygulamadan 2'şer 3'er tane olması göz boyamak gibidir ; ki Nokia'nın da Lumia 920'nin kamera tanıtımda yaptığı gibi; burada amacım firma ve de market kötülemek değil ama, google gerçekten bişeyler yapıyor bu açıkca ortada, inşallah gereksiz(aynı uygulamaların fazlalarını kasdediyorum) uygulamalar silinir, A uygulamasında 1 tane B uygulamasından 1 tane olur, gerekirse markette 10 tane uygulama olsun ama kullanıcının beğenisini kazansın kaliteli uygulamalar yapsınlar (ki buna şüphe yok) sözün özü;

Google 700.000 uygulamaya ulaşmış Allah daha çok versin, hayırlı uğurlu olsun uygulamaları güle güle kullanmanız dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Zaten uygulama oylama seçeneği bu yüzden mevcut. Kimin hangi uygulamayı beğeneceğini bilemezsiniz. Kimsenin beğenmediği uygulamayı beğenenlerde çıkabilir.
Ha, virüslü, zararlı uygulamalar felan var. O konuda haklısınız.

pRime.

pRime.

Üye
valla ben play storeda not2me uygun 250 tane uygulama buldum gerisi zaten birbirini.türevi ve gereksiz. hadi 500 tane kullansın birisi gerisi ne ise yararlı?

note 2 aldın mı? hayırlı olsun.

zappinger

Üye
Maşallah maşallah

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Anaaamm Note 2 'yi aldın mı hacııı :)

PriZm

PriZm

Üye

Hasan Serdar haklı,misal nerdeyse 10 tane rom manager var belki daha fazla,root uygulaması keza öyle,aynı dark knight rises yazıyorum batmanla ilgili 150 tane gereksiz şey çıkıyor.. Marketine kötü demiyorum ama sırf sayı olsun diye millete eziyet ediyor google.
Rom manager-Root gibi programların sayısının fazlası olması iyi.telefonuna uyumlu olan mutlaka çıkar.ama oyun konusunda katılıyorum.

zappinger

Üye
root uygulamalarının sadece samsung için olanıda var htc için olanıda var sony için olanıda var. samsung için sayaç sıfırlayıcı vardıda sonye bulamadım

___kaptan___

___kaptan___

Üye

yok henüz almadım liste olusturuyorum :) keşke almış olsam :(

- - - Eklendi - - -

keşke alsaydım :( az kaldı ya

seni bekleyecem dostum :'(

Allah'ın izniyle şu askere gidip geleydim hayırlısıyla ondan sonra Note2 mi olur o zamana Note3 mü olur hayırlısıyla artık kafaya koydum alacam inşallah :)

- - - Eklendi - - -

ya benim alıntı cevaplarım neden çok oluyor kusura bakmayın lütfen :(

aleranol

aleranol

Üye
Allah'ın izniyle şu askere gidip geleydim hayırlısıyla ondan sonra Note2 mi olur o zamana Note3 mü olur hayırlısıyla artık kafaya koydum alacam inşallah :)

- - - Eklendi - - -

ya benim alıntı cevaplarım neden çok oluyor kusura bakmayın lütfen :(

sen benim eski mesajları gormemisin :kıskıs:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt