google play store açığı COC elmas bugu var

Sponsorlu Bağlantılar

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
İlk olarak ürününü alıyosun tamam mı daha sonra googleye ürün iadesi yaz akıllırobot diye bi site var telefondan gir siparişlerim diye link var sitede onu gizli sekmede aç gmailine gir sonra masa üstü site isteme tikini işaretle ordan aldığın programın yanında 3 nokta var bas sorun bildir var bas ona karşına şıklar çıkcak ordan uygun olanı seçiceksin altada ürün cihazıöda verimli çalışmıypr veya elime geçmedi diyeceksin iade etceksin mesaj gelcek direk iade edilmiştir bu kadar basit.

GreaTH

GreaTH

Üye
İlk olarak ürününü alıyosun tamam mı daha sonra googleye ürün iadesi yaz akıllırobot diye bi site var telefondan gir siparişlerim diye link var sitede onu gizli sekmede aç gmailine gir sonra masa üstü site isteme tikini işaretle ordan aldığın programın yanında 3 nokta var bas sorun bildir var bas ona karşına şıklar çıkcak ordan uygun olanı seçiceksin altada ürün cihazıöda verimli çalışmıypr veya elime geçmedi diyeceksin iade etceksin mesaj gelcek direk iade edilmiştir bu kadar basit.

15 kere Yapamazsin en az 5-6 Kere oluyor daha fazla zorlayinca Inceliyolar vermiyolar https://www.maxicep.com/forum/konu/...al-aldigin-sende-kalsin-buyur-videosu.954403/ bu konuda Zaten arkadas soylemis hatta Suan Ben Yapmayada devam ediyorm farkli gmail acarak clashda 3 kere 14 luk tas aldim daha Alamiyorm Baska Oyunlarda Yapiorm artk

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Tl ilede oluyo kartlada Ben Ininal Kart kullaniyorum Alip Geri iade ediyorm Aldigim sey kaliyo Parayi geri veriyolar
13 tlye ne kadar elmas yükleniyordu bide ne kadar kaç defa iade edebiliyom insaatci alabilirmiyim 5.insaatciyi

Heroini

Üye
Beyler faturalı da oluyor mu acill ???

eren3546

eren3546

Üye
bende gecen sene face paketin de bi acik yakaladım yani ucretsiz internet te geziyordum sonra aradim turkceli face de acık var dedim anlattım madalya mı taktıtılar sanki dk bi göndermediler :)

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Yöntem işe yarasada halen benim hatta olmuyor pff

orhanblt

orhanblt

Üye
Gören de yer çekimini buldu sanır. :) 3 yıldır oynuyorum bu oyunu nerdeyse 3 yıldır da var bu ama geçen arkadaşın biri olay patladı dedi. Ha bu arada buişleri emin olun coc organize ediyor. 3 yıl boyunca bundan haberdar olmamaları mümkün deil. öyle özel bir birime de gerek yok. Google dan coc taş hilesi yazmaları yeterli. bot, xmod taş bunlar hepsi coc un kontrolünde ve hepsi online süresini ve ciroyu arttırmaya yöneliktir. Size saçma gelebilir ama genel itibariyle emin olun bu taş hilesini yapan yapmayana göre daha çok para harcar. Ayrıca botla hergün depolarını fullayan biri daha çok taş alıp işçi boşa çıkaracaktır. xmod ise online süresini arttırıp coc bağımlılığını enüst noktaya çıkarmaya yöneliktir. Bu dediklerimi oyuna yeni başlamış arkadaşlar anlamayabilir ama günde enaz 4-5 saatini bu oyuna harcayanlar rahatlıkla anlayacaktır.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Elmasmı Dağıtıyor Bal Yokmu Bal :eller:

Üst Alt