hayir alamazsin. sadece nexus 6-9 uzerinden gelen bug vs. bildirimlerini dikkate aliyorlar o parayida bi yerden cikarirlar yakinda merak etme senAçık googlenin açığı bu açığı googleye bildirirsem ödül alırım B-)

Amin cümlemize :-Dallah akil fikir versin ne diyeyim![]()
Googleden açığı yaptım üstad kaptırmam olanoda yedek gmailfen ulaşırımaçık google ın değil oyunun açığı oyunun yapımcısına bildirirsen bu sefer karda olduğun parayı da kaptırmış olursun![]()
Sipariş geçnişimi göstereyim bugünde komtör yükleyip paket yaptım çekmediler.hayir alamazsin. sadece nexus 6-9 uzerinden gelen bug vs. bildirimlerini dikkate aliyorlar o parayida bi yerden cikarirlar yakinda merak etme sen![]()
bakalım nerden çıkacak bedeli emin olma okadar derim benSipariş geçnişimi göstereyim bugünde komtör yükleyip paket yaptım çekmediler.

Bilmiyorum büyük ihtimal olur turkcellsenBende yapmak istiyom ne kadar tl yüklemem gerekiyor bide 15 tl yükledim aynı bug bendede geçerli olucakmi ?
Ben eminim sonuna kadar bizlik sıkıntı yok açığı buldum ben ama bildirivem en kısa zamandabakalım nerden çıkacak bedeli emin olma okadar derim ben![]()
Tukrcelim elmas cekip ne yapayim insaatci alcam baska bide az az elmas mi alacam yoksa çok mu 1 kere mi çekilebilirBilmiyorum büyük ihtimal olur turkcellsen
Bugu söylemem :-D anca ben yaparımTukrcelim elmas cekip ne yapayim insaatci alcam baska bide az az elmas mi alacam yoksa çok mu 1 kere mi çekilebilir
Bugu soylemuyeceksen konuyu neden aciyorsun?Bugu söylemem :-D anca ben yaparım
Konuyu google açığı bildirebilmek için açtımBugu soylemuyeceksen konuyu neden aciyorsun?
Bildir ozaman iyi bildirmelerKonuyu google açığı bildirebilmek için açtım
SaolBildir ozaman iyi bildirmeler
bug mı yaptin satin mi aldinYaptim oldu
turkcell de kontör olmadan alışveriş yapıyordun daha sonra düşmüyordu onu kastediyor olabilir misin ? daha sonra kapatılmıştı geri mi açıldı acaba
kapadilar herhalde