google play store açığı COC elmas bugu var

Sponsorlu Bağlantılar

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Ben bi kere Tl yokken Clashda 40 Tl lik elmas Aldm Odeme basarili dedi Tl yukledm Almadilar 1 hafta sonra tekrar Tl siz denedm Olmadi Bu sefer :) kapadilar herhalde
Bu öyle değil tl varken oluyor

yasin213

yasin213

Üye
Uygulama geliştiricisiyle irtibat kurmak için [email protected] e-posta adresine bir e-posta yazmayı deneyebilirsin.
Google ile irtibat kurmak için [email protected] adresine veya [email protected] adresine e-posta yazmayı deneyebilirsin.
İnternette biraz araştırdım, Google'ın bu konuda kuru bir teşekkür edip meseleyi hallettiği sonucuna ulaştım :ehe

k-emal

Üye
açık kapandı şimdi çalışmıyor supercell den mesaj geldi para iade edildi diye ama turkcell iade etmedi parayı

k-emal

Üye
turkcel musteri hizmetleriyle gorustum bizim yapabilceğimiz bi şey yok dediler :) anlıcapanız para geri gelmedi

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
turkcel musteri hizmetleriyle gorustum bizim yapabilceğimiz bi şey yok dediler :) anlıcapanız para geri gelmedi
Ben getirirdim taktiği var onun ben çok rahat yaptım ennaz 15 uygulama iade ettim

H0lligan

Üye
banada zamaninda gangstar rio yu alirken oldu gameloft iade edilmis dedi turkcellde iade edilmis dedi ama para yokdu 2-3 hafta sonra birden bi mesaj geldi 14.99 tarafınıza iade edildi felan bi an sasirdim

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Milleti dolandiriyorsiniz

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Ben biliyorum taktiği siz bilmiyorsunuz çok kolay ardardada yapmayacaksın olmaz daha

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Konuyu kilit leyin bnce paranız gitmesin hem

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
Ben biliyorum taktiği siz bilmiyorsunuz çok kolay ardardada yapmayacaksın olmaz daha
kardesim ne takdigi ne anlatiyon sen madem iade butonuna basmakdan baska yollarida var iade etmenin anlat arkadasada "taktigi" bilsin geri alsin ama senin bise anlattigin yok anca konusuyorsun artislik yapmayami geldin foruma yardimci olmicaksan arkadasa bosuna cevap yazip vaktini alma arkadaslarin.

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Bak şimdi anlatayım

Üst Alt