.N3Xu5.
Üye
Bu öyle değil tl varken oluyorBen bi kere Tl yokken Clashda 40 Tl lik elmas Aldm Odeme basarili dedi Tl yukledm Almadilar 1 hafta sonra tekrar Tl siz denedm Olmadi Bu seferkapadilar herhalde
Bu öyle değil tl varken oluyorBen bi kere Tl yokken Clashda 40 Tl lik elmas Aldm Odeme basarili dedi Tl yukledm Almadilar 1 hafta sonra tekrar Tl siz denedm Olmadi Bu seferkapadilar herhalde
Bu öyle değil tl varken oluyor
Belki verirler jsjsjjsYa Bildirip Napcan Sanki Sana ev Araba Vercekler
Madem acik buldun Kullan Doya doya

Bwn bugu hemen söylemiycemki pazarlık yapcam jsjjssUygulama geliştiricisiyle irtibat kurmak için [email protected] e-posta adresine bir e-posta yazmayı deneyebilirsin.
Google ile irtibat kurmak için [email protected] adresine veya [email protected] adresine e-posta yazmayı deneyebilirsin.
İnternette biraz araştırdım, Google'ın bu konuda kuru bir teşekkür edip meseleyi hallettiği sonucuna ulaştım![]()
Bence direk söyle. Adamlara günde kaç tane e-posta geliyordur bu konudaBwn bugu hemen söylemiycemki pazarlık yapcam jsjjss

o 2haftayi bulabiliyoraçık kapandı şimdi çalışmıyor supercell den mesaj geldi para iade edildi diye ama turkcell iade etmedi parayı
Siz becerrememişsinizo 2haftayi bulabiliyor

alakasi yok bilmeden konusmayin iade islemleri 2hafta icinde gelebiliyor bazenSiz becerrememişsiniz![]()
Ben getirirdim taktiği var onun ben çok rahat yaptım ennaz 15 uygulama iade ettimturkcel musteri hizmetleriyle gorustum bizim yapabilceğimiz bi şey yok dedileranlıcapanız para geri gelmedi
banada zamaninda gangstar rio yu alirken oldu gameloft iade edilmis dedi turkcellde iade edilmis dedi ama para yokdu 2-3 hafta sonra birden bi mesaj geldi 14.99 tarafınıza iade edildi felan bi an sasirdimturkcel musteri hizmetleriyle gorustum bizim yapabilceğimiz bi şey yok dedileranlıcapanız para geri gelmedi
ben cok iade etim ama şimdi olmuyor artık taktik maktik yok anlıyacağınBen getirirdim taktiği var onun ben çok rahat yaptım ennaz 15 uygulama iade ettim
gelicek o gelmezsede işine gelir dava edersin hırsızlıkdan tazminat davası açarsınben cok iade etim ama şimdi olmuyor artık taktik maktik yok anlıyacağın

kardesim ne takdigi ne anlatiyon sen madem iade butonuna basmakdan baska yollarida var iade etmenin anlat arkadasada "taktigi" bilsin geri alsin ama senin bise anlattigin yok anca konusuyorsun artislik yapmayami geldin foruma yardimci olmicaksan arkadasa bosuna cevap yazip vaktini alma arkadaslarin.Ben biliyorum taktiği siz bilmiyorsunuz çok kolay ardardada yapmayacaksın olmaz daha