Google Play Store 3.9.16(12.10.2012 Son Güncelleme)

Konu Sahibi
Google Play Store 3.9.16(12.10.2012 Son Güncelleme)

Resmi Android Marketi...

Yeni surumle gelen ozellik...

Ekli dosyalar

Tepkiler: fatig14563, maholi34 ve johnny_bravo

okan0732

Üye
android daha yeni bir sistem dolayisiyla programlarida yeni. android icin sagladiginiz programlarin genel ozelliklerini ve ne ise yaradigini aciklarsaniz hem daha cok ragbet gorur hemde aciklayici olur tesekkur ederim emekleriniz icin...

Konu Sahibi
android daha yeni bir sistem dolayisiyla programlarida yeni. android icin sagladiginiz programlarin genel ozelliklerini ve ne ise yaradigini aciklarsaniz hem daha cok ragbet gorur hemde aciklayici olur tesekkur ederim emekleriniz icin...

Birincisi Android yeni bir işletim sistemi değil...İkincisi Android kullanan herkez bu uygulamanın Anrdoid in resmi uygulama marketi olduğunu bilir...Saygılar...

masarati

Üye
arkadaşlar ben programı indirdim kurdum peki gelelim Google Play bağlanmaya nasıl oluyor bende birşey indirmek istediğim zaman tel desteklemiyor diye bir yazı çıkıyor tel galaxy Si9000 rom froya nasıl çalıştıra bilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...?

klongs

Üye
android sürümün eski olduğu için kaldırmıyordur

Konu Sahibi

İlk olarak telefonunu Gingerbread e güncellemeni şiddetle tavsiye ederim...Sorunun mkarket hesabında olabiliri yeni bi hesap açıp tekrar dene...

beyler market kendi kendini guncellemiyormu disaridan ekstra indirip mi kurmamiz gerek ?

Tepkiler: CV-Aurora
    Konu Sahibi
beyler market kendi kendini guncellemiyormu disaridan ekstra indirip mi kurmamiz gerek ?

Normalde güncelliyor fakat bu sürüm henüz güncellemiyor...Bu Android 4.1 ile gelen sürüm ve henüz resmi olarak yayınlanmadı...

Tepkiler: Buraxlive

KayraBey

Üye
Yükledim sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim