Blackberry Priv’in bazı uygulamaları Google Play Store üzerinden yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Blackberry Priv’in bazı uygulamaları Google Play Store üzerinden yayınlandı
Bence mantıklı çünkü diğer bir çok firma artık uygulamalarını market üzerinden sunuyor ki güncellemesi kolay oluyor.


Blackberry’nin yeni Android destekli akıllı telefonu Priv, kısa süre önce ön siparişe sunulmuştu..


Kanada’nın lider akıllı telefon üreticisi olan Blackberry, yeni akıllı telefon modeli olarak Priv ile şu sıralar gündemde yer alıyor. Bu yeni akıllı telefon Google tarafından geliştirilen Android mobil işletim sistemi üzerinde çalışırken, ayrıca Samsung’un Galaxy S6 edge modeli gibi de iki yanı kavisli ekran tasarımına sahip.

http://www.maxicep.com/resim/blackberry-priv4.jpg

Yeni akıllı telefon ilgi çekici donanım özellikleri içeriyor ve ayrıca kayar kızak mekanizmasına sahip QWERTY klavyesi ile de bir yandan fiziksel klavye isteyen teknoloji meraklılarına hitap ederken, diğer taraftan da tamamen dokunmatik ekranlı büyük ekranı ile de diğer kesimi hedef almakta.

Kısa bir süre önce Blackberry Priv, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere pazarında ön siparişe sunulurken, şimdi de gelen bilgilere göre Blackberry, yeni akıllı telefonda yer alan bazı uygulamaları Google Play Store üzerinden yayınladı.

, , , , ve adındaki bu uygulamalar Google Play Store üzerinden diğer Android akılllı telefon modelleri için de indirilebilir durumda.

Blackberry Priv akıllı telefon 5.4″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, altı çekirdekli 64-bit işlemci ve Adreno 418 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 808 yonga seti, 18MP OiS destekli arka kamera, 2MP ön kamera, Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi özellikleri içeriyor.

Blackberry Priv’in bazı uygulamaları Google Play Store üzerinden yayınlandı - MaxiCep
 


Üst Alt