Google Play Store 3.5.15 Yayınlandı, Hemen Yükleyin!

Sponsorlu Bağlantılar

navara

navara

Üye
Teşekkürler, benim sorunumu halleti, sağol... S2

idriss_25

Üye
ABİCİM EMEĞİN İÇİN TŞKLER YANLIZ KURUYORUM MENÜDE GÖRÜNMÜYO YARDIM LUTFEN BU İŞLEMDEN ÖNCEDE com.google.play diye bi hata veriyordu

SAYGILAR

dijimon

Üye
teşekkürler muhterem.

fevzullah

Üye
nasil indircez arkadslar ? anlamadm

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
benim teldeki sürüm 3.10.10
şimdi baktim!!! bu eski sürüm olsa gerek...

yolcuasog

yolcuasog

Üye
Bendeki de penci hoca ile ayni

mardok

mardok

Üye
kardeşim konu hortlatmayın eski sürüm bu

excitir06_84

Üye
arkadaslar tuhaf bır hata alıyorum.motorola atrıx 4g kullanıcısıyım ama marketten ındırme yapamıorum yukle butonu hıcbır sekılde ıslem gormuyor sebebı nedır sızce.bu arada cıhaz yurtdısı ve pasaport kaydı yapılmadı daha ama ıcınde hat var.yanı gsm acık olmadıgı ıcın mı yuklemıyor.

- - - Eklendi - - -

arkadaslar ben motorola atrix 4g kullanıorum ben dun cm7 cynalogen 4.2 yukledım ve romla bırlıkte hıcbır sekılde google play market yok nasıl yukleyebılırım kaynak gosterecek arkadas var mı acaba

rexxar13

Üye
epinter in verdiği gapp.apk yı recovery modda kuracaksın, sorun kalmaz. aynı telefondan var bende de cm 10 yükledim canavar gibi market de dediğim gibi yapınca sorunsuz.

serif-23

serif-23

Üye
:tşk:

enes.yldrm05

Üye
Ya ben Galaxy 551 (I5510) Kullanıyorum ... s-android (android market) uygulamasını kapatıyorum ancak silinmiyor ... Google play store Uygulamasını yüklerken Değiştirilsinmi diye sormuyor ve (com.android.vending) google play store uygulamasını durdurdu kapanmaya zorla diye bir hata alıyorum .. Nasıl çözebilirim bu sorunu ?

mecnun37

Üye
nur indirse

WhistlePR

WhistlePR

Üye
Çok teşekkürler

elbir47

Üye
Bence gereksiz

The Patriot

The Patriot