Google Play Store 3.5.15 Yayınlandı, Hemen Yükleyin!

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Store 3.5.15 Yayınlandı, Hemen Yükleyin!
Google, yeni Android Market Play store 3.5.15 sürümünü yayınlandı! Şimdilik tüm cihazlara ulaşmış değil, fakat yazımızda paylaşacağımız bağlantıdan son versiyonu edinebileceksiniz. 3.5.15 ile en önemli değişim Uygulamalarım bölümünde yaşanmış. Tüm değişimler şöyle;
- Artık Uygulamalarım bölümünden hem cihazınızda yüklü olanlara hem de Google hesabınızdan daha önce yüklenmiş olan uygulama ve oyunlara erişebiliyorsunuz. Play Store internet sitesinde bu özellik halihazırda mevcuttu.
- Birden fazla Google hesabı kaydettiyseniz Uygulamalarım bölümünün Tümü kısmından hesaplar arası geçiş yapabiliyorsunuz.
- Satın aldığınız, ama şuan cihazınızda kurulu olmayan ya da henüz kurmadığınız içerikler de Tümü sekmesinde gözükecek.
- Farklı Google hesaplarıyla satın alınmış uygulamalara artık çok daha kolay bir şekilde erişebiliyorsunuz.
- İçerik incelemelerinde incelemeleri yollayan kullanıcıların hangi cihazı kullandığını görebileceksiniz.
- İncelemeleri en yeni ya da en faydalı ölçütlerine göre sıralayabileceksiniz.
- İçeriğin sadece son versiyonuna ya da kendi cihazınızı kullanan kullanıcılardan gelen incelemelerini görüntüleyebileceksiniz.

YÜKLEME İŞLEMLERİ

Yükleme işlemi aslında gayet basittir. İstediğiniz APK dosyasını telefonunuza atıp uygulama yükler gibi işlem yapabilirsiniz. Fakat Kapatmaya Zorla hatası almamak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekir. Bu şekilde hiçbir problemle karşılaşmazsınız.

NOT: Cihazınızda Android Market uygulamasının yüklü olması gerekiyor. Eğer yoksa forumdaki orijinal yazılım konularını ziyaret ediniz.

1. Yukarıdan istediğiniz dosyayı indirin.

2. Cihazınızı bilgisayara USB kablosu ile USB Bellek Modunda bağlayın.

3. İndirdiğiniz dosyayı kopyalayın. Cihazınızı bilgisayardan sökün

3. Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet/Tümü sekmesinden Market uygulamasına girin.

4. Kapatmaya Zorla butonuna basın. Daha sonra Veriyi Sil seçeneğini uygulayın.

5. Herhangi bir dosya yöneticisi uygulama ile kopyaladığınız dosyayı bulun.

6. Yüklemek için tıkladığınızda gelen Uygulamayı Değiştir seçeneğini onaylayıp devam edin.
apk linki
http://www.maxicep.com/attachments/111363d1331916963/

• Beğen
Tepkiler: hernandess, dpi015, fatig14563 ve 3 diğerleri

PriZm

PriZm

Üye
Teşekkürler:oke:

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
teşekkürler..deniyorum hemen

Türe

Türe

Üye
:tşk:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Emeğine sağlık..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben yükledim birde bu wifi kullanarak marketten indirme sorunuda tamamiyle geçti.Rom 2.3.6 bilginiz olsun

lolaman

lolaman

Üye
Teşekkürler...

karayel90

karayel90

Üye
Peki vodafone 945 te işe yaramı arkadaşın telefonuna yükleyeceğim

macrme

Üye
iyi günler çok ugrastım ama burdaki anlatılan sorunu düzeltmeyi başaramadım daha detaylı anlatabilicek biri varmı acaba

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
iyi günler çok ugrastım ama burdaki anlatılan sorunu düzeltmeyi başaramadım daha detaylı anlatabilicek biri varmı acaba

Sorun nedir sizde bu sadece bir google market güncellemesi

macrme

Üye
Sorun nedir sizde bu sadece bir google market güncellemesi

tam yükleniyo simge menuye cıkıyor tıklayıp acmak istedigimde kapatıldı yazıyor bi uyarı seklinde yukarıda anlatılan seyi yapmaya calıstım ama yapamadım nedense arkadasın söyledigini pek anlayamadım cünkü bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim kafayı yemek üzereyim ne denediysem olmadı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
tam yükleniyo simge menuye cıkıyor tıklayıp acmak istedigimde kapatıldı yazıyor bi uyarı seklinde yukarıda anlatılan seyi yapmaya calıstım ama yapamadım nedense arkadasın söyledigini pek anlayamadım cünkü bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim kafayı yemek üzereyim ne denediysem olmadı

Kaldırıp sıfırdan kurmayı denedizmi birde cihazınızda root varmı ?

• Beğen
Tepkiler: meloki

Joker332

Üye
Vodafone 945de çalışır mı? Telefonda root yok

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
:tşk:

eagle83

eagle83

Üye
Google, yeni Android Market Play store 3.5.15 sürümünü yayınlandı! Şimdilik tüm cihazlara ulaşmış değil, fakat yazımızda paylaşacağımız bağlantıdan son versiyonu edinebileceksiniz. 3.5.15 ile en önemli değişim Uygulamalarım bölümünde yaşanmış. Tüm değişimler şöyle;
- Artık Uygulamalarım bölümünden hem cihazınızda yüklü olanlara hem de Google hesabınızdan daha önce yüklenmiş olan uygulama ve oyunlara erişebiliyorsunuz. Play Store internet sitesinde bu özellik halihazırda mevcuttu.
- Birden fazla Google hesabı kaydettiyseniz Uygulamalarım bölümünün Tümü kısmından hesaplar arası geçiş yapabiliyorsunuz.
- Satın aldığınız, ama şuan cihazınızda kurulu olmayan ya da henüz kurmadığınız içerikler de Tümü sekmesinde gözükecek.
- Farklı Google hesaplarıyla satın alınmış uygulamalara artık çok daha kolay bir şekilde erişebiliyorsunuz.
- İçerik incelemelerinde incelemeleri yollayan kullanıcıların hangi cihazı kullandığını görebileceksiniz.
- İncelemeleri en yeni ya da en faydalı ölçütlerine göre sıralayabileceksiniz.
- İçeriğin sadece son versiyonuna ya da kendi cihazınızı kullanan kullanıcılardan gelen incelemelerini görüntüleyebileceksiniz.

YÜKLEME İŞLEMLERİ

Yükleme işlemi aslında gayet basittir. İstediğiniz APK dosyasını telefonunuza atıp uygulama yükler gibi işlem yapabilirsiniz. Fakat Kapatmaya Zorla hatası almamak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekir. Bu şekilde hiçbir problemle karşılaşmazsınız.

NOT: Cihazınızda Android Market uygulamasının yüklü olması gerekiyor. Eğer yoksa forumdaki orijinal yazılım konularını ziyaret ediniz.

1. Yukarıdan istediğiniz dosyayı indirin.

2. Cihazınızı bilgisayara USB kablosu ile USB Bellek Modunda bağlayın.

3. İndirdiğiniz dosyayı kopyalayın. Cihazınızı bilgisayardan sökün

3. Ayarlar/Uygulamalar/Uygulamaları Yönet/Tümü sekmesinden Market uygulamasına girin.

4. Kapatmaya Zorla butonuna basın. Daha sonra Veriyi Sil seçeneğini uygulayın.

5. Herhangi bir dosya yöneticisi uygulama ile kopyaladığınız dosyayı bulun.

6. Yüklemek için tıkladığınızda gelen Uygulamayı Değiştir seçeneğini onaylayıp devam edin.
Teşekkürler

tek.38786

Üye
kardeş benim telefonumda aylardır market yok.. bir türlü yükleyemedim. telefonum galaxy fit. garantili aldım fakat aldığımda market uygulaması yoktu. yardımcı olursanız sevinirim..

bedilli78

Üye
paket ayrıştırmada sorun var hatası çıktı

nofear445

Üye
Harikasin ya

- - - Eklendi - - -

Yukledim ama uygulama indiremiyoeum

- - - Eklendi - - -

Bi de kendisi eski versiyona dönüyor

Üst Alt