Haber Google Play Kitap Kategorisi Türkiye'de Kullanıma Açıldı

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Kitap formatı neyse onla iniyordur. İnşallah telefon da satmaya başlarlar da ordan alırız.

TheMadness

TheMadness

Üye
Ücretsiz kitap olsa bakardık :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Edit: varmış okumak için Google Play Books uygulamasını istiyor

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ücretsiz kitaplarda var menüde en sağda.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ama bunun gibileri olduğu sürece Türkçe hiçbirşey gelmez + adamlar yıllardır bundan çekiniyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: n000k
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ya aldikoda pdfyi de biliyorum sayfa acincaki eziyetleri. Epub olsa sikintisiz gecis yapip okurum. Ornege bakilcak olursa epub kitaplar

enterneoll

enterneoll

Üye
Aynen bende genelde ingilizce kitap okurum.Hatta şuanda Metro 2033 ün romanını okuyorum :ehe
ben comenius projesinde görevliyim geçen şubat ispanyadaydım ve bu ay 7 ayrı ülkeden öğrenciler benimleydi bu hafta çok fazla ingilizce konuştum :)

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ben comenius projesinde görevliyim geçen şubat ispanyadaydım ve bu ay 7 ayrı ülkeden öğrenciler benimleydi bu hafta çok fazla ingilizce konuştum :)
Güzel güzel ne kadar çok dil bilirsen o kadar iyi. :oke:

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
0MG90

0MG90

Üye
Ama bunun gibileri olduğu sürece Türkçe hiçbirşey gelmez + adamlar yıllardır bundan çekiniyor zaten.

O ikinci cevap ve onun gibilerinin çoğu çok indirilen uygulamaların yorumlarında var eline android telefon alan küçük çocuklar yüzünden okudukça android den bezer oldum

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
O ikinci cevap ve onun gibilerinin çoğu çok indirilen uygulamaların yorumlarında var eline android telefon alan küçük çocuklar yüzünden okudukça android den bezer oldum
Malesef.Sırf o yorumları görmemek için telefonu ingilizce kullanıyorum hallerimize bak..

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
enterneoll

enterneoll

Üye
bende ingilizce kullanıyorum en iyisi :D nerede türk varsa orada kesin bir sorun vardır acı ama gerçek

fk555897

fk555897

Üye
Güzel ama iTunes Store'da yıllardır var.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir...

Google anca Türkiye ile ilgilenmeye başladı.

TheMadness

TheMadness

Üye

Çok sakat var :ehe

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve ~N.A.W.Y~
Narutodth

Narutodth

Üye
Ya abi güzel olurdu bi vampir kitabı gördüm okuycaktım ingilizce çıktı :(

Üst Alt