Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberGoogle Play Kitap Kategorisi Türkiye'de Kullanıma Açıldı
Sponsorlu Bağlantılar
0MG90
Üye
Kitap formatı neyse onla iniyordur. İnşallah telefon da satmaya başlarlar da ordan alırız.
TheMadness
Üye
Ücretsiz kitap olsa bakardık
TheMadness
Üye
Edit: varmış okumak için Google Play Books uygulamasını istiyor
PriZm
Üye
Konu Sahibi
Ücretsiz kitaplarda var menüde en sağda.
PriZm
Üye
Konu Sahibi
Ama bunun gibileri olduğu sürece Türkçe hiçbirşey gelmez + adamlar yıllardır bundan çekiniyor zaten.
IchigoKurosaki
Üye
Ya aldikoda pdfyi de biliyorum sayfa acincaki eziyetleri. Epub olsa sikintisiz gecis yapip okurum. Ornege bakilcak olursa epub kitaplar
O ikinci cevap ve onun gibilerinin çoğu çok indirilen uygulamaların yorumlarında var eline android telefon alan küçük çocuklar yüzünden okudukça android den bezer oldum
O ikinci cevap ve onun gibilerinin çoğu çok indirilen uygulamaların yorumlarında var eline android telefon alan küçük çocuklar yüzünden okudukça android den bezer oldum