Soz konusu turkiye olunca bence yanlis bi hamleNerden para kazanırız diye adamlar kafa patlatıyorlar![]()

Hem Inverted Google Play kullanıyon hemde hemen gelmesini mi istiyon?Şimdi geldi

Onu beklemek yerine forumda e kitap bölümü açıp paylaşım yapsak daha faydalı olmaz mı? Hem türkçe kitap aramak zoruna kalmayız burda.Onlarda gelir yakında.Daha yeni açıldı.
Kaç kisi telden kitap okuyor daha doğrusu kitap okuyan varmi?Onu beklemek yerine forumda e kitap bölümü açıp paylaşım yapsak daha faydalı olmaz mı? Hem türkçe kitap aramak zoruna kalmayız burda.
Hem Inverted Google Play kullanıyon hemde hemen gelmesini mi istiyon?![]()

Okuyan okur aslında biz okumadığımız gibi özendirmiyoruz da. Bu arada kitap bölümünü incelerken 800tl den 565tl ye indirim yapılmış bi kitap gördüm. Mağazada ki en pahalı ürün kitap oluyor heralde?Kaç kisi telden kitap okuyor daha doğrusu kitap okuyan varmi?![]()

Valla ben okuyorum çevremide de özendirme te calisiyorum gayet de iyi gidiyor hatta kitap tavsiyesi alabilirim su an elimde neptün ün oğlu 2 var seri olarak okunmayinca kotu gelir ama seri yi takip etmekte fayda var neyse fazla konuyu saptirmadan kayalim diğer alt forumlaraOkuyan okur aslında biz okumadığımız gibi özendirmiyoruz da. Bu arada kitap bölümünü incelerken 800tl den 565tl ye indirim yapılmış bi kitap gördüm. Mağazada ki en pahalı ürün kitap oluyor heralde?![]()
Aynen bende genelde ingilizce kitap okurum.Hatta şuanda Metro 2033 ün romanını okuyorumben fantastik kitap ve biyografileri okuyorum dikkatmi çekiyor ayrıca ingilizce kitap okuyorum geliştirmek için