Haber Google Play Kitap Kategorisi Türkiye'de Kullanıma Açıldı

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Kitap Kategorisi Türkiye'de Kullanıma Açıldı
Evet arkadaşlar az önce fark ettim kitap bölümü Türkiye'de kullanıma açılmış. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: n000k, Buğra ve Neagf

silentattack

silentattack

Üye
Nerden para kazanırız diye adamlar kafa patlatıyorlar :D

reflex

reflex

Üye
AÇILDI AMA TÜRKÇE KİTAP YOK !

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579, muslumcu46 ve mhmtkrtp
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Onlarda gelir yakında.Daha yeni açıldı.

• Beğen
Tepkiler: reflex
TheMadness

TheMadness

Üye
bana gelmedi :D

badmus

badmus

Üye
Bence bu kitap bolumunun acilması yakinda telefon satislarinin da baslayacak olması ihtimalini yukseltiyor. :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
başlarsa iyi olur Google Edition telefonlar güzel :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Şimdi geldi :D

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Onlarda gelir yakında.Daha yeni açıldı.
Onu beklemek yerine forumda e kitap bölümü açıp paylaşım yapsak daha faydalı olmaz mı? Hem türkçe kitap aramak zoruna kalmayız burda.

ozakin70

ozakin70

Üye
Onu beklemek yerine forumda e kitap bölümü açıp paylaşım yapsak daha faydalı olmaz mı? Hem türkçe kitap aramak zoruna kalmayız burda.
Kaç kisi telden kitap okuyor daha doğrusu kitap okuyan varmi?;)

NanoTechnology

Üye
Müzik ve Film servisinide açsada korsandan kurtulsak. iTunes kullanmak zorunda bırakıyor bizi. Sırf iTunes Music ve iTunes Movies satış kanalları yüzünden iPhone'a hayranım. Kitap servisinin fazla bi önemi yok.

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Kaç kisi telden kitap okuyor daha doğrusu kitap okuyan varmi?;)
Okuyan okur aslında biz okumadığımız gibi özendirmiyoruz da. Bu arada kitap bölümünü incelerken 800tl den 565tl ye indirim yapılmış bi kitap gördüm. Mağazada ki en pahalı ürün kitap oluyor heralde? :)

ozakin70

ozakin70

Üye
Okuyan okur aslında biz okumadığımız gibi özendirmiyoruz da. Bu arada kitap bölümünü incelerken 800tl den 565tl ye indirim yapılmış bi kitap gördüm. Mağazada ki en pahalı ürün kitap oluyor heralde? :)
Valla ben okuyorum çevremide de özendirme te calisiyorum gayet de iyi gidiyor hatta kitap tavsiyesi alabilirim su an elimde neptün ün oğlu 2 var seri olarak okunmayinca kotu gelir ama seri yi takip etmekte fayda var neyse fazla konuyu saptirmadan kayalim diğer alt forumlara;)

• Beğen
Tepkiler: mhmtkrtp
enterneoll

enterneoll

Üye
ben fantastik kitap ve biyografileri okuyorum dikkatmi çekiyor ayrıca ingilizce kitap okuyorum geliştirmek için

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ben fantastik kitap ve biyografileri okuyorum dikkatmi çekiyor ayrıca ingilizce kitap okuyorum geliştirmek için
Aynen bende genelde ingilizce kitap okurum.Hatta şuanda Metro 2033 ün romanını okuyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Satin almak sart mi apk ile mi yukleniyor? Malum nette epub bulmak zor

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Hayır kitaplar telefonda sadece root ile bakabileceğin bir şifreli konteynırda tutuluyor.Apk olmadığından eminim ancak epub olduğundan da emin değilim.

Üst Alt