kralour
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam bunu nasıl kurcam ve hangisi benim cihazıma uygunHocam sorunu çozdum şu makaleyi okuyun. Multi dpi Google Play kullanmanız gerekiyor. 2 sene önce bende yapmıştım. Buyrun makale :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeşim bu snapchat 4.1.2 jb güncellemede çalışıyor ama 2.3.6 GB da uyumsuzdur diyor indiremiyorsunuz tamammı böyle bende apk olarak eski snapchati kurdum ilk cıktığındaki falan işde onuda giriş yaparken güncel indirmen gerek yoksa kullanamassın gibi hata aldım yani play marketten güncel indirmem gerek onuda play markette uyumsuzdur diyor derdimi anlatabildiysem cözüm yollarını almak isderdim.Hocam ne demek istiyorsunuz...
ben çakdım olayı sen son sürüm apk nin linkini at banahocam bunu nasıl kurcam ve hangisi benim cihazıma uygun
Kardeşim bu snapchat 4.1.2 jb güncellemede çalışıyor ama 2.3.6 GB da uyumsuzdur diyor indiremiyorsunuz tamammı böyle bende apk olarak eski snapchati kurdum ilk cıktığındaki falan işde onuda giriş yaparken güncel indirmen gerek yoksa kullanamassın gibi hata aldım yani play marketten güncel indirmem gerek onuda play markette uyumsuzdur diyor derdimi anlatabildiysem cözüm yollarını almak isderdim.
Ben de anladım ne yapacağınıben çakdım olayı sen son sürüm apk nin linkini at bana
ben çakdım olayı sen son sürüm apk nin linkini at bana
sdk düşürücemLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyur kardeşim link bu nasıl yapacaksın ?
buyur kardeşim link bu nasıl yapacaksın ?
Dün gece yaptım topladım apk yi hata verdi şimdi yine denedim topluyor ama 10 dkk felan oldu bi yarım saat beklerim olmadı artık build.prop la oynarsınDüşürdün mü kardeşim anladım kadarıyla apk uygulamasının 2.3.6 andiroid sürümünde de çalışmasını sağlıcaksın
root varmıydıKonuya dair hiç bir bilgim yok
tamam bekle apk bozulmamış ama imzası yok mobilden denicem birde imzalamayı olmassa sistem uyguylaması olarak kurup test ederim oda yemezse son çare buil.prop u nasıl yapıcağını anlatırım beklemede kal senRoot var
tamam yüklendi 4.1.1 e sanırım seninkinede olucak başlatıyorum uploadıTamam hocam beklemedeyim
akşam at bakarım
root explorer yükleyin önce yada benzeri bi uygulamaHocam yine paket cözümlemede sorun var hatası aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?