Farklı kullanıcı grupları farklı tarzda yazılımlardan hoşlandığı için stock rom opsiyonun da bulunması bence tam tersine çok iyi bir olay. Şahsen Samsung programlarının birçoğundan nefret eden birisi olarak S4 veya Htc One gibi bir cihazı firma romu ile 2 ay kullanmam cihazdan soğumama yetecektir. Cihazlardaki birçok takılma, donma ve kararsızlık stock roma firmalar tarafından eklenip arka planda çalıştırılan uygulamalar yüzünden oluyor. Yani stock rom nispeten daha akıcı ve daha az hatalı olacaktır. Ayrıca isteyen stock romlu cihazı kullanır, isteyen firma romlu cihazı. Şahsen bu tarz yazılımsal opsiyonları hep sevmişimdir
Aynen katılıyorum dostum.s4 te o kadar özellik var kim kullanıyor ki hepsini.çoğu kullanıcı alıp cebine koyuyor.alo alo alo bu kadar.cem yılmaz'ın dediği gibi cebinde uzaya cikacak telefon var daha resim çekemiyor ben bu modeli begendim gelirse alirim bile.fiyatı da uygun
Ben de niyetine giriyorum da bana Galaxy S'ten fazla ne verecek onu düşünüyorum. Mesajı 5 milisaniye daha mı hızlı gönderecek? Ya yanlış mesaj yazdıysam? "Aha gitti, tüh Emel'e atıcamıza Ekrem abi'ye attık " durumuna düşmeyelim
Şakası bir yana birçok kişi şu cihazları facebook a girip, yerini etiketlemek veya candy crush saga oynamak için kullanıyor(ben de çoğu zaman oynuyorum ) Gerekli mi 2000 TL böyle bir cihaza vermek? Aynı oyunu 500TL lik cihazda da oynayabiliyorken aradaki fark bana ne verecek? Samsung un yazılımlarını rahat çalıştırsın diye mi aradaki farkı vereceğim?
Belli de olmaz haftaya Htc One veya S4 alır bu yorumu düzenlerim, kim bilir