Google, Nexus 4 satışlarını durdurmayı planlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google, Nexus 4 satışlarını durdurmayı planlıyor
Akıllı telefon pazarının ilgi gören firmalarından bir tanesi olan Google, Nexus çatısı altında topladığı bir çok modelle karşımıza gelmişti. Nexusmodellerinin üreticisi olarak bir çok firma göze çarparken, son olarakGoogle, LG ile anlaşmış ve Nexus 4 akıllı telefon modellerinin üretiminiGüney Kore devi LG üstlenmişti.



Google uzun bir süreden sonra şimdi de yeni akıllı telefon modelini sunmaya hazırlanıyor. Görünüşe göre LG’den memnun olan ve yeni akıllısı için yeniden LG ile anlaşan Google’ın yenni cihazının Nexus 5 adı ile geleceği ve çok yakında resmi duyurusunun gerçekleşeceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni işletim sistemi sürümü Android 4.4 KitKat’ı duyuran firmanın bu işletim sistemini de Nexus 5 akıllı telefonu ile beraber sunacağı gelen bilgiler arasında yer almakta.

Şimdi de The Verge tarafından sunulan bir habere göre Google Amerika Birleşik Devletleri’nde Nexus 4 satışlarını durdurmayı planlıyor. Yine geçtiğimiz günlerde hatırlanacağı üzere Google, Nexus 4 fiyatında indirim yapmış ve bu hamle uzmanlar tarafından Nexus 5‘i çıkışının yaklaştığı şeklinde yorumlanmıştı.

Bakalım Nexus 5 duyurusu ne zaman gelecek…

Google, Nexus 4 satışlarını durdurmayı planlıyor
 


Üst Alt