google maps'i yalnız tümleşik gps ile kullanabilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
google maps'i yalnız tümleşik gps ile kullanabilir miyim?
çok uzun süredir garmin kullanıyorum farklılık olsun diye yanına google maps yükledim. fakat evde wi-fi varken programı açtığımda kendi otomatik internetle bağlantı yapıyor. wi-fi olmayan bi yere gittiğimde program açılıyor bağlantı seçmemi istiyor. seçeneklerde bi turkcell internet var bide wi-fi ara.. ben bunları kullanmadan tümleşik gps ile kullanamaz mıyım google maps'i?

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
arkadaşım bende denedim ama benim telde olmadı ama sen ayarlardan gps kullanı etkin yap belki olur :oke:

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
etkin zaten ayar olarak bi sorun yok herşey tamam ama illa internet istiyor :S

omerynd

omerynd

Üye
evet illa olacak internet. Çok çok çok başarılı bir program ama şu ise bir çözüm bulsak çok iyi olur

celibar

celibar

Üye
google'ın internet istemesinin sebebi sanırım bazı bilgileri internetten alması gerekiyo.mesela bi otelin internet sitesine google maps üzerinden girmesi gibi.birde sanırım haritada gezilen yerleri internetten indirip uyududan ise sadece koordinatları alıyor.diğer haritalar ise belirli bir bölgenin haritasını önceden indirilmiş olduğu için internete ihtiyacı olmadığını düşünüyorum.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
program hoşuma gidiyor ama bunu bi çözümü yok mu? garmin vs gayet başarılı internet istemiyor... bu da istemese süper olur

omerynd

omerynd

Üye
evet evet fazlasıyla başarılı da ışte her güzellik de bir arada olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt