Google Maps N8 V4.01(1)

Sponsorlu Bağlantılar

erquin

erquin

Üye
teşekkürler..

calis84

calis84

Üye
Teşekkürler.

ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
teşekkürler

dr_cmj23

dr_cmj23

Üye
N8 de ovi maps internetsiz çalışmaz mı arkadaşlar? Bu zamana kadar mc guider kullandığım için diğer telefonumda bilmiyorum ovi olayını...Sınırsız ovi maps dediği sadece beleş harita kısmı mı yani, gps olayı falan yok mu?

subettt

Üye
Arkadaşlar bende N8 var benim anlamadığım bu telefonda navigasyon çipi yok mu yani arabalarda kullanılan navigasyon gibi internete girmeden yer bulma yapamıyormuyuz bu ovi maps internet istiyor ozaman ne anlamı kaldı navigasyonun

seydi53

Üye
Arkadaşlar bende N8 var benim anlamadığım bu telefonda navigasyon çipi yok mu yani arabalarda kullanılan navigasyon gibi internete girmeden yer bulma yapamıyormuyuz bu ovi maps internet istiyor ozaman ne anlamı kaldı navigasyonun

EVET VAR
ayarlardan cevrim disi secenegini seciyorsun o kadar.
boylece uydu gorunumu haric navigasyonu kullanabiliyorsunuz.

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
EVET VAR
ayarlardan cevrim disi secenegini seciyorsun o kadar.
boylece uydu gorunumu haric navigasyonu kullanabiliyorsunuz.
+1 Daha öncesinden bulunduğun ülkenin haritasını yüklemelisin pc üzerinden ovi ile yapabilirsin

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
eline emeğine sağlık

yahyaxxx

Üye
arkadaşlar ben uygu görünümünü seçtiğimde bişey çıkmıyor nedenini bilen varmı ?

SpLeNDidTuRK

SpLeNDidTuRK

Üye
arkadaşlar ben uygu görünümünü seçtiğimde bişey çıkmıyor nedenini bilen varmı ?
İnternet bağlantısı gerekebilir. Çevrimiçi olmalısın. Geçerli harita güncellemesinde uydu yok.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

oskis

Üye
bu son sürümmü güncelleme nasil yapiliyor eger güncel degilse yardimci olabilirmisiniz

SpLeNDidTuRK

SpLeNDidTuRK

Üye
Telefonun tarayıcısından m.google.com/maps adresine girersen güncel sürümü indirebilirsin.

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Teşekküler

STaT!C

STaT!C

Üye
saolasn..:oke:

kaancıkım

Üye
teşekkürler

jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık.
indiriyorum.

jeki01

jeki01

Üye
N8 symbian Anna'da sorunsuz çalışıyor.

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler, son sürümü yükledim, sesle arama var, mükemmel, ama türkçe seçenek yok, english konuşunca anlıyor :alkis

metinoktaybeyaz

Üye
arkadaşlar ovi haritalar eski bizim ev 2007 de yapıldı dün güncelledim koskoca apt. Yerinde düz bir arsa :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt