Google maps 6.5.0 Navigasyon açık (root gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

moonstar90

moonstar90

Üye
Teşekkürler çözdüm kullanabiliyorum artık.

te="manyax2007, post: 6556545, member: 70979"]uygulamalar bölümünden varsayılan uygulama ayarlarını geri yükle dersen sorunun çözlülür[/quote]
Tese

denhal2007

Üye
Abi eline sağlık güzel olmuş, benim bir sorum olacak ben google hesab girişi yapamıyorum sorun nedir? Cevrimdisi haritaları indirmek için giriş yapmak gerekiyor. Lütfen yardım.

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
    Konu Sahibi
Abi eline sağlık güzel olmuş, benim bir sorum olacak ben google hesab girişi yapamıyorum sorun nedir? Cevrimdisi haritaları indirmek için giriş yapmak gerekiyor. Lütfen yardım.
Arkadaşım hesaba girişi ilk kurulumda bildirim çubuğunda ünlem işareti çıkar ona izin ver haritaya geç menüden oturum aça tıkla

• Beğen
Tepkiler: denhal2007
canko13

canko13

Üye
GPS arıyor diyo bekliyor o sekilde..ne demek istiyor..??

pro8181

pro8181

Üye

Arkadaşlar mağlum türkiye için navigasyon kapalı. Diğer yöntemlerde ise rootlu telefonlara kurulum yapılabiliyor. Verdiğim bu apk ile kurulumu direk yükleyebilirsiniz "root gerekmiyor". Navigasyon, çevrimdışı harita ve rehberi kullanabilirsiniz. Çevrim içi kullanmak için telfonunuz bildirim ekranına gelene 2 kere izin vermeniz gerekiyor. İyi kullanımlar...

çok teşekkürler

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

Senux

Senux

Üye
Arkadaşlar çevrimdışı haritaları nasıl indirecez,bir türlü yapamadım

bgil78

bgil78

Üye
Teşekkürler, yandex kurmuştum ama bunu bulunca onu hemen sildim.

aga_0074

aga_0074

Üye
tesekkurler

jatvalca

jatvalca

Üye
:tşk:

superfresh

Üye
Emeğiniz için teşekkürler, telefondan indirince direk apk oluyor. Yalnız, ses dosyasını nasıl değiştirebilirim, mevcut ses dosyası var. Mevcut olanı bu programdaki ile nasıl değiştirebilirim?

gacvokem

Üye
sağl var ol

Üst Alt