Google maps 6.5.0 Navigasyon açık (root gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
    Konu Sahibi
Google maps 6.5.0 Navigasyon açık (root gerektirmez)

Arkadaşlar mağlum türkiye için navigasyon kapalı. Diğer yöntemlerde ise rootlu telefonlara kurulum yapılabiliyor. Verdiğim bu apk ile kurulumu direk yükleyebilirsiniz "root gerekmiyor". Navigasyon, çevrimdışı harita ve rehberi kullanabilirsiniz. Çevrim içi kullanmak için telfonunuz bildirim ekranına gelene 2 kere izin vermeniz gerekiyor. İyi kullanımlar...

• Beğen
Tepkiler: terran49, uqurykn, CABBAR ve 3 diğerleri

Buğra

Buğra

Admin
:tşk:

ofulanof

ofulanof

Üye
güzel paylaşım teşekkürler ses dosyası değişim mümkün müdür ses iştah bozucu ama program güzel :D

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
    Konu Sahibi
Yüklü ses programınız varsa kullanabilirsiniz

sony experia s

sony experia s

Üye
Teşekkürler

CABBAR

CABBAR

Üye
:tşk:

arturharem

arturharem

Üye
merhaba kardeş. ilk önce yaralı paylaşımın için çok teşekkürler. bu zipli dosyanın içinde apk dosyası yok.başka sekilde nasıl kuara bilirim telefona. bana yardımcı olabilirsen çok sevinirim. hayırlı forumlar.

manyax2007

manyax2007

Üye
link zaten direkt apk dosyayını veriyor zip dosyası değil ki !

iskader

iskader

Üye
Arkadaşlar kırılmış olan 6.14 den daha eski değil mi tek farkı root istememesi galiba

Tranquilizer

Tranquilizer

Üye
Mesaj bulunsun bakilacak.

arturharem

arturharem

Üye
nerede apk dosyası direk zip dosyası geliyor içinde de assets META-INF res android manifest classes.dex resources.arsc adında 6 dosya var . apk dosyasını siz nerede görüyorsunuz .kısayol link içinde bu dosyalar bulunan maps6.5.0-ownhere-canpegn adlı zipli doyayı indirme sayfasına gidiyor. tıklayın da bakın deneyin linki sizde aynısını göreceksiniz.

manyax2007

manyax2007

Üye
allah allah ben linke tıklıyorum direkt apk dosyası geliyor senin bilgisayarınla ilgili bir sorun olabilir farklı bir cihazdan dene istersen

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kusura bakmayın şehir dışındaydım foruma bakamıyordum. Indirmek isteyenler direk apk olarak indirebilirsiniz. Zip vs gibi açmayı denemeyin. Apk olarak iner

avantis

avantis

Üye
zip olarak iniyorsa uzantısını apk yapın.

eray_kuscuoglu

eray_kuscuoglu

Üye
ben bir türlü kullanamıyorum

srdrrr

srdrrr

Üye
arkadaşlar,inen.zip uzantılı dosyayı .apk yapın ve çıkan uyarıya evet deyin.daha sonra telefona atın ve dosyayı yükleyin.az önce denedim çalıştı.
Ayrıca; navigasyonu kullanmak istediğinizde pencere açılıyor ve hangi haritayı kullanmak istiyorsunuz diye soruyor.Yeni yüklenen Google haritayı seçmek lazım.Aksi halde navigasyon kullanılamıyor uyarısı veriyor.
Navigasyon sesli;ancak çokta anlaşılamıyor söylenenler.

Not:Bende sitede yapılan açıklamalara uygun yükleme yaptım.Umarım faydalı olur arkadaşlar.

moonstar90

moonstar90

Üye
Teşekkürler öncelikle. Ancak bir sorunum var açamıyorum navigasyonu.ben s3 kullaniyorum.haritayi yukledikten sonra google haritaları seçmek yerine normal haritaları varsayılan yaptım. Şimdi daha degistiremiyorum.kaldirdim tekrar kurdum yine haritalari aciyor direk ve navigasyon kullanilamiyor deniliyor.yardim lütfen

manyax2007

manyax2007

Üye
uygulamalar bölümünden varsayılan uygulama ayarlarını geri yükle dersen sorunun çözlülür

corus54

corus54

Üye
eline saglik güzel calişiyor ama telefondan ındırınce zıp olarak gorunmedı dırek apk olarak gorundu teşekkürler

Ares411

Üye
ses'de varmı bunda?

Üst Alt