Google I/O 2015 - Keynote etkinliğini canlı izleyin

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Hangi oyunlar ? Ayrıca ekstra bir ayar yaptın mı ?

Oynadığım tüm oyunlarda gizleniyordu. (CoC-RR3-Asphalt8-MC5-ve tüm küçük aa tarzı oyunlar One more Line da var tabi :) )

Ayar yapmadım ancak bende ayar da var seçtiğim uygulamalarda otomatik gizleniyor hatta facebook, instagram kısaca her şey seçilebiliyor.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Oynadığım tüm oyunlarda gizleniyordu. (CoC-RR3-Asphalt8-MC5-ve tüm küçük aa tarzı oyunlar One more Line da var tabi :) )

Ayar yapmadım ancak bende ayar da var seçtiğim uygulamalarda otomatik gizleniyor hatta facebook, instagram kısaca her şey seçilebiliyor.
Bende de bazılarında gizleniyor bazılarında gizlenmiyor, teşekkürler ben de bi kurcalyayayım :)

Invoke

Invoke

Üye
M de ki Multitasking gerçekten touchwiz gibi romlardaki gibi canlı-gerçekmi yoksa 2 pencereden biri ile etkileşime geçince diğeri donuyormu?

Denedim şuan, acayip buglı ama eş zamanlı.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Aosp tabanli rom kullananlar bu ozelliklere sahipti zaten. Secilebilir tema guzel olmus

0MG90

0MG90

Üye
Sony de yok öyle ayar
Zaten tuşların olduğu yer dar baya

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sanal tuşlu cihazlar için düşünülmüş harika bir ayar bence root bile olmadan nova gibi bir launcher kur novada gizlemeyi seç ana ekranda bile sanal tussuz bir telefonun var yukarı sürükle gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
0MG90

0MG90

Üye
Gizlenmesi iyi tabi ama beni rahatsız etmiyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg de rootlayıp dpi ayarlamadıgın sürece fazlasıyla rahatsız edici çünkü tusların boyutları biraz fazla Sony tuslarına göre o yüzden hayat kurtarıcı bi ayar.

Luck Star

Luck Star

Üye
Sanal tuşlu cihazlar için düşünülmüş harika bir ayar bence root bile olmadan nova gibi bir launcher kur novada gizlemeyi seç ana ekranda bile sanal tussuz bir telefonun var yukarı sürükle gelsin.
Şunu benden başka düşünen yoktur diyordum :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nova olayini mi :D
Kitkatta gelecek demislerdi o zamandan beri hayalini kuruyorum ben onun :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Nova olayini mi :D
Kitkatta gelecek demislerdi o zamandan beri hayalini kuruyorum ben onun :D
Millet gizleme yöntemi arıyordu tüm sistem için. G3 Port rom ile efsane bir şey oluyor :D şuan flyme os 'tayim bu Çin illerde ekrana koydukları bir ufak saydam buton ile bu işi fena çözmüşler :)

Invoke

Invoke

Üye
Millet gizleme yöntemi arıyordu tüm sistem için. G3 Port rom ile efsane bir şey oluyor :D şuan flyme os 'tayim bu Çin illerde ekrana koydukları bir ufak saydam buton ile bu işi fena çözmüşler :)

Oldum olası sevemedim çinlilerin romlarını, flyme de miui de dahil. Kaç kere denedim ama olmadı. :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Buton olayi daha da iyi olmus.En azindan diger firmalar da kullanicilari farkli yontemlere sevk etmeden boyle bir ayar koysalar kullanicilar rahat eder.

Üst Alt