Invoke
Üye
Bu izinler ve yeni ödeme sistemleri dışında ben bir artısını göremedim zaten Lollipop ile aynıymış nerdeyse arayüz, Android pek açmadı bu sefer. Bi de asıl şu mağazadaki uygulama geliştiricilerine tam ekran uygulama zorunluluğu getirsinler yıl 2015 hala daha Android butonları ekranda olan oyunlar dolu. Kimi ne güzel tam ekran oyunlarını geliştiriyor sadece yukarıdan parmak hareketi ile butonlara ihtiyaç duyduğumuzda getiriyoruz süper özellik ama hala daha bu özelliği getirmeye üşenenlerle dolu mağaza.
@Luck Star Pil performansı nasıl olmuş artış var mi
Koyu bir nexus saf android hastasıyım ama pil vasat olduğu için N5 alamıyorum pil yüzünden 4G düşünüyorum![]()

M de ki Multitasking gerçekten touchwiz gibi romlardaki gibi canlı-gerçekmi yoksa 2 pencereden biri ile etkileşime geçince diğeri donuyormu?

O zaman Android 6 güncellemesini alan herkes kullanabilir dimi?

Evet multiwindows. Tüm cihazlar destekler yani? Tabi firmalar yazılıma eklerse.Öncelikle 6 olacak mı emin değiliz, bence 5.2 falan olabilir. Neyi sorduğunu da anlamadım. Multiwindowdan bahsediyorsan final sürümünde olacağını umuyorum. Onun işareti gibi bu.![]()
Evet multiwindows. Tüm cihazlar destekler yani? Tabi firmalar yazılıma eklerse.
Hangi oyunlar ? Ayrıca ekstra bir ayar yaptın mı ?Bence senin kullandığın cihazın yazılımında eksiklik var. Benim cihazların 2 sinde de tüm oyunlarda sanal butonlar gizleniyor.