Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayır anlamadığım orjinal youtube veya google olunca google sizin bilgilerinizi daha kolaymı ulaşıyor nedir bu orjinal program tutgunluğu ya anlam veremiyorum
hayır anlamadığım orjinal youtube veya google olunca google sizin bilgilerinizi daha kolaymı ulaşıyor nedir bu orjinal program tutgunluğu ya anlam veremiyorum
Google benim bilgilerime her türlü ulaşıyor zaten kolayı zoru yok. Stabil ve hızlı bir uygulama olsun istiyorum onun için de orijinal olanlara güveniyorum.
Google benim bilgilerime her türlü ulaşıyor zaten kolayı zoru yok. Stabil ve hızlı bir uygulama olsun istiyorum onun için de orijinal olanlara güveniyorum.
tarayıcıdaki google hızlı gelmiyor galiba,youtube de çok stabil isterseniz zaten youtube hd çok stabil onun dışında linki masaüstüne sabitleyin ordan direk tarayıcıdan girersiniz neyse fazla uzatmaya gerek yokta
Rıza Soylu
Üye
Bu çoktandır vardı.
dakamon
Üye
Yahu adamlar bence güzel bir uygulama yapmışlar. Bence tarayıcıdan daha güzel duruyor. Helal olsun. MS de bing i bize açsın türkçe desteği versin onu kullanırız