Haber Google Arama Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

cortex47

cortex47

Üye
youtube uygulamsında zaten sorun yok siz illaki orijinal uygulamamı istiyorsunuz buyrun size mis gibi uygulama

evet illa ki orijinal uygulama istiyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: skynet

partyhard

Üye

Bundan mı ? .ss

4MaGuS

4MaGuS

Üye
evet illa ki orijinal uygulama istiyoruz :)
hayır anlamadığım orjinal youtube veya google olunca google sizin bilgilerinizi daha kolaymı ulaşıyor nedir bu orjinal program tutgunluğu ya anlam veremiyorum

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
sesli komut türkçe işliyormu

blackcemre

Üye
Benim 920'imde bu uygulama kasıyor aşağı yukarı çıkrken takılmalar oluşuyor sizdede öyle mi böyle kesik kesik görüntü.

cortex47

cortex47

Üye
hayır anlamadığım orjinal youtube veya google olunca google sizin bilgilerinizi daha kolaymı ulaşıyor nedir bu orjinal program tutgunluğu ya anlam veremiyorum

Google benim bilgilerime her türlü ulaşıyor zaten kolayı zoru yok. Stabil ve hızlı bir uygulama olsun istiyorum onun için de orijinal olanlara güveniyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Google benim bilgilerime her türlü ulaşıyor zaten kolayı zoru yok. Stabil ve hızlı bir uygulama olsun istiyorum onun için de orijinal olanlara güveniyorum.
tarayıcıdaki google hızlı gelmiyor galiba,youtube de çok stabil isterseniz zaten youtube hd çok stabil onun dışında linki masaüstüne sabitleyin ordan direk tarayıcıdan girersiniz neyse fazla uzatmaya gerek yokta

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bu çoktandır vardı.

dakamon

dakamon

Üye
Yahu adamlar bence güzel bir uygulama yapmışlar. Bence tarayıcıdan daha güzel duruyor. Helal olsun. MS de bing i bize açsın türkçe desteği versin onu kullanırız :D

Invoke

Invoke

Üye
Ben siliyorum o uygulamayı androidde :D

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun size
Haber için :tşk:

Üst Alt