gooapple seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
gooapple seçimi
Herkese iyi forumlar..
Arkadaşlar bu ayın 15inde gooapple alacağım,telefonu alacağım adamla görüştük telefon sahibinden.com da satılıyor fiyatı 340 lira adam ek iş olarak yapıyormuş yani dükkanı felan yok.
bu durumda telefonu kullanan arkadaşlara bazı sorularım olacak.
telefonun orjinal olduğunu anlamanın yolları nelerdir.
Gooapple v5 3g adıyla satılıyor fakat android 4.0.1 yüklüymüş.
sizce telefonu alırken nelere dikkat etmeliyim ??
hatırladığım kadarıyla *...# yapınca bişeyler çıkıyodu ama aradaki sayıları hatırlamıyorum.
Herkese teşekkürler...

acuxx

acuxx

Üye
bizim arkadaş aldı 1 ay sonra telefon kapalı ortamlarda çekmiyo tel

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
kapalı ortamlarda çekmiyo derken ev iş yeri gibimi yoksa elinizi sıkı tuttuğunuzda çekmeme problemi iphonedede var ?
birde arkadaşınız telefonu nereden aldı ?

Kerim.

Kerim.

Üye
Bulasma cin mallarina

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
ya sırf çin malı diye görür görmez damgayı yapıştırmayın.
Kasası birebir iphone işletim sistemi zaten android en fazla ne kadar kötü olabilirki.
Bilip bilmeden saçmalamayı lütfen.

PriZm

PriZm

Üye
ya sırf çin malı diye görür görmez damgayı yapıştırmayın.
Kasası birebir iphone işletim sistemi zaten android en fazla ne kadar kötü olabilirki.
Bilip bilmeden saçmalamayı lütfen.
Malzeme kalitesini düşündünmü? yada Satış sonrası destek? yada yazılım desteği?

Gooapple bildiğiniz Trident gibi çin markasıdır.kaliteli çin markalarıda var.Huawei gibi.

ayrıca saçmalamıyoruz.çin işi hakkında bir bilgimiz varda konuşuyoruz.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
Kerim.

Kerim.

Üye

Gooapple bildiğiniz Trident gibi çin markasıdır.kaliteli çin markalarıda var.Huawei gibi.

+1:alkis

- - - Eklendi - - -

Arkadasim cok istiyosan al ama ben tavsiye etmiyorum.cunku alsan telefonu guncellemeyeceksin.rom destegi zaten yoktur.biz burda uyariyoruz sen sacmalama diyosun:kotu:

slhtnr

slhtnr

Üye
arkadaşim ben şu an gooapple v5 3g kullaniyorum android 2.3.6 yüklü cihazin tek eksi yanı var o da şarji dayanmiyor eğer sürekli telefonla uğraşir nete girersen 5 saat gibi bir süre dayanacaktir bi de orjinal gooapple v5 3g olduğunu *#112#* yaparsan engineer mod acilir. cihazin orijinalliğini bu şekilde test edebilirsin. iyi forumlar.

blacktalon

blacktalon

Üye
kimsenin çinle bi derdi yok ama durum da ortada ki şu SAR değerinden dolayı bile çin malından uzak durun önemsiz gibi duruyor fakat aşırı radrasyon nasıl risktir bilirsiniz ve bu çin malları bozulsa elinde kalır iphone kasasıyla android zaten belli edioyr ne kadar saçma olduğunu ve dokunmatikleri dandik oluyor genelde bunların ayrıca donanımıda yetersiz kalır uzun lafın kısası 300-400 tlyi çöpe atmak yerine ya cebinde kalsın yada düzgün bi teledon al şöyle bir söz var "zengin değilim ki ucuz mal alayım " :)

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi

bak bu telefonda çin malı aynı trident gibi ama galaxy s3 ve note 2 yi olayın dışında tutarsak her telefondan iyi ve çin malı huaweide değil
Malzeme kalitesi diyorsunuz hala ben diyorumki kasa iphone kasası cam ve retina ekran

- - - Eklendi - - -

kimsenin çinle bi derdi yok ama durum da ortada ki şu SAR değerinden dolayı bile çin malından uzak durun önemsiz gibi duruyor fakat aşırı radrasyon nasıl risktir bilirsiniz ve bu çin malları bozulsa elinde kalır iphone kasasıyla android zaten belli edioyr ne kadar saçma olduğunu ve dokunmatikleri dandik oluyor genelde bunların ayrıca donanımıda yetersiz kalır uzun lafın kısası 300-400 tlyi çöpe atmak yerine ya cebinde kalsın yada düzgün bi teledon al şöyle bir söz var "zengin değilim ki ucuz mal alayım " :)
Retina ve cam ekran dokunmatikte bi sorun yok 2 yıl uluslar arası garantisi var onun dışında iphonenin her parçasıyla uyumlu ;)

- - - Eklendi - - -

birde rom ve güncelleme yok demişsiniz fakat romlar sürekli olarak güncelleniyor

PriZm

PriZm

Üye
bak bu telefonda çin malı aynı trident gibi ama galaxy s3 ve note 2 yi olayın dışında tutarsak her telefondan iyi ve çin malı huaweide değil
Malzeme kalitesi diyorsunuz hala ben diyorumki kasa iphone kasası cam ve retina ekran

- - - Eklendi - - -

Retina ve cam ekran dokunmatikte bi sorun yok 2 yıl uluslar arası garantisi var onun dışında iphonenin her parçasıyla uyumlu ;)

- - - Eklendi - - -

birde rom ve güncelleme yok demişsiniz fakat romlar sürekli olarak güncelleniyor

:zuhaha: gerçekten retina ekran olduğuna inanıyormusun? :D

Xiaomi Mi2 Cyanogenmod'dan sonra dünyanın en iyi geliştirici takımı olan Miui'nin nin telefonu.yani trident falan değil...

Tek diyebileceğim paranı çöpe atmak istiyorsan gooapple alabilirsin..

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkasindaki android simgesinden bile cakma oldugu belli.su cakma telefonlari ne saniyosunuz anlamadim.neyse kardesim alcaksan al biz uyardik.pisman olacak sensin

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
Arkasindaki android simgesinden bile cakma oldugu belli.su cakma telefonlari ne saniyosunuz anlamadim.neyse kardesim alcaksan al biz uyardik.pisman olacak sensin
ben zaten telefonun orjinal olduğunu iddia etmedimki bu neyin kafası şimdi telefon çakma bende kabul ediyorum ama diğer 100 liralık çin mallarıyla aynı kategoride değerlendirmenize bozuluyorum siz hala logosu değişik sar'ı yüksek diyosunuz neyse konu kilitlenebilir birden fazla gereksiz yorum oldu

aleranol

aleranol

Üye
ben zaten telefonun orjinal olduğunu iddia etmedimki bu neyin kafası şimdi telefon çakma bende kabul ediyorum ama diğer 100 liralık çin mallarıyla aynı kategoride değerlendirmenize bozuluyorum siz hala logosu değişik sar'ı yüksek diyosunuz neyse konu kilitlenebilir birden fazla gereksiz yorum oldu

Çakma telefonların tamamı sorunlu sağlığa zararlı ce çoğu normal şeyleri yapmanızı engelleyecek niteliktedir eğer siz retina ekrana gercek kameraya orjinal kasaya inanıyorsanız yapacak birşey yok. Kasasi ekrani ve kamerasi zaten onun fiyati kadar paraya mal ediliyor. Artık kendinize gelin

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
Kasası ekranı ve kamerası o kadar para ediyormuş puhahah yav arkadaşım anlamak istemediğiniz nokta nedir aç telefonu incelemerine karşılaştırma videolarını aç seyret hiç bilmediğiniz kullanmadığınız bir ürün hakkında nasıl bu kadar kolay yargıya varabiliyorsun ???
Telefon özellik olarak galaxy ace yle kafa kafaya fakat fiyat olarak nerdeyse yarısı ımm pardon ya telefon çin malıydı değilmi zaten 2 gün sonra kesin bozulur dokunmatik vurmayla çalışıyordur kamerasıda vga veya 1.3 mp kameradır bunları unutmuşum siz zaten teknoloji uzmanısınız ya neyse iyi forumlar.

Kerim.

Kerim.

Üye
Kasası ekranı ve kamerası o kadar para ediyormuş puhahah yav arkadaşım anlamak istemediğiniz nokta nedir aç telefonu incelemerine karşılaştırma videolarını aç seyret hiç bilmediğiniz kullanmadığınız bir ürün hakkında nasıl bu kadar kolay yargıya varabiliyorsun ???
Telefon özellik olarak galaxy ace yle kafa kafaya fakat fiyat olarak nerdeyse yarısı ımm pardon ya telefon çin malıydı değilmi zaten 2 gün sonra kesin bozulur dokunmatik vurmayla çalışıyordur kamerasıda vga veya 1.3 mp kameradır bunları unutmuşum siz zaten teknoloji uzmanısınız ya neyse iyi forumlar.
Aman ne iyi aceyle kafa kafayaymis:ahace iyi mi sanki

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
Aman ne iyi aceyle kafa kafayaymis:ahace iyi mi sanki
arkadaşım anlamanda problemmi var yada yazıyı okuyamıyomusun ? ace iyi demedim aceyle kafa kafaya ve fiyatı yarısı dedim ace iyi demedim pardon ya bakmakla görmek ayrı şeydi unutmuşum.

PriZm

PriZm

Üye
Konu açıklığa kavuştu sanırım.kapatılsa iyi olacak.

Kardeşim sana her ne kadar şiddetle önermesemde,o telefonu halen savunuyorsun.
Yok retina ekranmış yok iPhone kasasıymış bilmem ne.sen inanıyormusun buna?

sana hayırlısı olur inşallah demekten başka birşey gelmiyor..

:locked:

burakc1907

Üye
    Konu Sahibi
konu kilitlenebilir.

danger987

Üye
o fiyata sahibindende t21 satanalr var dusun istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt