Modumuzda geldi.. :D hoşgeldin kardeş :) Yav sizin yanınızda rütbe mi geçer
SHS Üye 'Şeref'' Alıntı: Modumuzda geldi.. hoşgeldin kardeş Genişletmek için tıkla ... Yav sizin yanınızda rütbe mi geçer
'Şeref'' Alıntı: Modumuzda geldi.. hoşgeldin kardeş Genişletmek için tıkla ... Yav sizin yanınızda rütbe mi geçer
Artreverans Üye arkadaşlar merhaba nasılsınız ben çok dertliyim inanın konuşacak dertleşecek birilerini arıyorum.
'Şeref' Emekli Yönetici SHS' Alıntı: Yav sizin yanınızda rütbe mi geçer Genişletmek için tıkla ... Olurmu öyle şey kardeş Artreverans' Alıntı: arkadaşlar merhaba nasılsınız ben çok dertliyim inanın konuşacak dertleşecek birilerini arıyorum. Genişletmek için tıkla ... İyilik kardeşim ..sen nasılsın tam yerine geldin
SHS' Alıntı: Yav sizin yanınızda rütbe mi geçer Genişletmek için tıkla ... Olurmu öyle şey kardeş Artreverans' Alıntı: arkadaşlar merhaba nasılsınız ben çok dertliyim inanın konuşacak dertleşecek birilerini arıyorum. Genişletmek için tıkla ... İyilik kardeşim ..sen nasılsın tam yerine geldin
Mehmet Emekli Yönetici 'Şeref'' Alıntı: Günaydın abim Eee daha daha ne var ne yok abim Genişletmek için tıkla ... ne olsun aynı alçak sürünmeye devam sende ne var ne yok
'Şeref'' Alıntı: Günaydın abim Eee daha daha ne var ne yok abim Genişletmek için tıkla ... ne olsun aynı alçak sürünmeye devam sende ne var ne yok
Joker Emekli Yönetici Aleyküm selam abi Artreverans' Alıntı: arkadaşlar merhaba nasılsınız ben çok dertliyim inanın konuşacak dertleşecek birilerini arıyorum. Genişletmek için tıkla ... Buyur anlat dostum ne bu kadar canını sıkan
Aleyküm selam abi Artreverans' Alıntı: arkadaşlar merhaba nasılsınız ben çok dertliyim inanın konuşacak dertleşecek birilerini arıyorum. Genişletmek için tıkla ... Buyur anlat dostum ne bu kadar canını sıkan
'Şeref' Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: ne olsun aynı alçak sürünmeye devam sende ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Valla bende işleri anca rayına oturtuyom raydan çıktı bi ara baya DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Kardeşim
Mehmet' Alıntı: ne olsun aynı alçak sürünmeye devam sende ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Valla bende işleri anca rayına oturtuyom raydan çıktı bi ara baya DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Kardeşim