Nasılsınız?
Baydırman Moderator SHS' Alıntı: Kopuyoz muu Genişletmek için tıkla ... Ya sen kop ya ben kopayım başkan.
Baydırman Moderator SHS' Alıntı: Nerde kopcaz Genişletmek için tıkla ... Mr.Sun' Alıntı: abi 3 gündür bi kızla konuşuyorum sürekli karnım ağrıyo yemek yiyemiyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun Mehmet' Alıntı: vay bizim eski konu Genişletmek için tıkla ... sende yaşayan efsane olmalısın
SHS' Alıntı: Nerde kopcaz Genişletmek için tıkla ... Mr.Sun' Alıntı: abi 3 gündür bi kızla konuşuyorum sürekli karnım ağrıyo yemek yiyemiyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun Mehmet' Alıntı: vay bizim eski konu Genişletmek için tıkla ... sende yaşayan efsane olmalısın
Mehmet Emekli Yönetici Genc007' Alıntı: geçmiş olsun sende yaşayan efsane olmalısın Genişletmek için tıkla ... çok güzel dostluk arkadaşlık ortamı vardı bu konunun açıldığı günü dün gibi hatırlıyorum sabahlara kadar muhabbet ederdik
Genc007' Alıntı: geçmiş olsun sende yaşayan efsane olmalısın Genişletmek için tıkla ... çok güzel dostluk arkadaşlık ortamı vardı bu konunun açıldığı günü dün gibi hatırlıyorum sabahlara kadar muhabbet ederdik
Baydırman Moderator Mehmet' Alıntı: çok güzel dostluk arkadaşlık ortamı vardı bu konunun açıldığı günü dün gibi hatırlıyorum sabahlara kadar muhabbet ederdik Genişletmek için tıkla ... vay be...
Mehmet' Alıntı: çok güzel dostluk arkadaşlık ortamı vardı bu konunun açıldığı günü dün gibi hatırlıyorum sabahlara kadar muhabbet ederdik Genişletmek için tıkla ... vay be...
'Şeref' Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: vay bizim eski konu Genişletmek için tıkla ... Heyt be abim uğramış buralara..
Mehmet Emekli Yönetici 'Şeref'' Alıntı: Heyt be abim uğramış buralara.. Genişletmek için tıkla ... vayy kardeşim nasılsın
'Şeref' Emekli Yönetici Mehmet' Alıntı: vayy kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyilik abimcim çok şükür.. Seni gördüm daha iyi oldum
Mehmet' Alıntı: vayy kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyilik abimcim çok şükür.. Seni gördüm daha iyi oldum
'Şeref' Emekli Yönetici SHS' Alıntı: beni çağıran yok Genişletmek için tıkla ... Modumuzda geldi.. hoşgeldin kardeş