İhtiyar007
Üye
Adamsınaleyküm selam kimse cumadan beri selam almamış..

Adamsınaleyküm selam kimse cumadan beri selam almamış..

Acayip yorgundum öküz gibi uyudum@The Nightmare neden yok?
baya muhabbet yapmışsınız benim geldiğim günler hiç muhabbet olmuyor. @The Shadow la boş boş takılıyoz ikimiz 
Ben varsam muhabbet var. Ben yoksam muhabbet yok.Acayip yorgundum öküz gibi uyudumbaya muhabbet yapmışsınız benim geldiğim günler hiç muhabbet olmuyor. @The Shadow la boş boş takılıyoz ikimiz
![]()

MaxiCep.Com - HataYakışıklı görmek isteyen baksın adres : @Şehriyar![]()
![]()

MaxiCep.Com - Hata
Bu içeriğe şu anda erişilemiyor. İstediğin
sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya
geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı
artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı
görüntülemeye iznin olmayabilir.
Maxicep o kadar yakışıklılığa dayanamayıp hata verdi.![]()
![]()

Estağfurullah abi senin yanında ben kimim kiYakışıklı görmek isteyen baksın adres : @Şehriyar![]()
![]()

Iltifatlara bak heleEstağfurullah abi senin yanında ben kimim ki![]()
sağol kardeşim 
900 aylık bahşişlerle 1200 buluyorMaaş ne kadar?
Bak yazdımiyi soru![]()

İyiymiş.900 aylık bahşişlerle 1200 buluyor
Bak yazdım![]()

ben kaç gündür gece çalışıyorum + telefonum bozuk gececilere giremiyorum gece pcde açamam babam kızıyorOyle birsey olmayacak
Kac gundur gelmiyir gececilere@The Nightmare
![]()
yukarda açıklamasını yaptım böyle düşünmeyin ben normalde çalışmasam sizle sabahlarım bile ben unutmam sizi tel bozuk bide bozuk olmasa gece yarım saat uğrayıp çıkıyorumsu an antredeyim 1 saat sonra işe gidicem gece artık 3 mü 4 mü öyle eve gelirimnotebook bölümünde daha çok takılıyorum çünkü kullanıcı platformu var sorunlar ve çözümler getiriyoruz , gündüz ordan başka takılacak yer yok çünkü gecede gececiler var ama bende çalışıyorum işte bende isterdim muhabbet etmeyi , istesem sabahlarım ama işte çalışamam uyuklarım olmaz sonranotebook aldı bizi unuttu
![]()