Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
ben kaç gündür gece çalışıyorum + telefonum bozuk gececilere giremiyorum gece pcde açamam babam kızıyor
yukarda açıklamasını yaptım böyle düşünmeyin ben normalde çalışmasam sizle sabahlarım bile ben unutmam sizi tel bozuk bide bozuk olmasa gece yarım saat uğrayıp çıkıyorumsu an antredeyim 1 saat sonra işe gidicem gece artık 3 mü 4 mü öyle eve gelirimnotebook bölümünde daha çok takılıyorum çünkü kullanıcı platformu var sorunlar ve çözümler getiriyoruz , gündüz ordan başka takılacak yer yok çünkü gecede gececiler var ama bende çalışıyorum işte bende isterdim muhabbet etmeyi , istesem sabahlarım ama işte çalışamam uyuklarım olmaz sonra
Canın sağolsun. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Pırasa bey de kayıp sopa: :) @CaptainPrice.

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ben kaç gündür gece çalışıyorum + telefonum bozuk gececilere giremiyorum gece pcde açamam babam kızıyor
yukarda açıklamasını yaptım böyle düşünmeyin ben normalde çalışmasam sizle sabahlarım bile ben unutmam sizi tel bozuk bide bozuk olmasa gece yarım saat uğrayıp çıkıyorumsu an antredeyim 1 saat sonra işe gidicem gece artık 3 mü 4 mü öyle eve gelirimnotebook bölümünde daha çok takılıyorum çünkü kullanıcı platformu var sorunlar ve çözümler getiriyoruz , gündüz ordan başka takılacak yer yok çünkü gecede gececiler var ama bende çalışıyorum işte bende isterdim muhabbet etmeyi , istesem sabahlarım ama işte çalışamam uyuklarım olmaz sonra
yok ztn şakasına dedim böyle düşünmüyorum

The Shadow

The Shadow

Üye
Şakasına dedik ya ciddiye alma hemen :sarıl: Yoksa az sabahlamadık senle gececilerde dört buçuklara kadar :ehe

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Mürteza'ya laf yok sopa:

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
tatildeydim insan bi hoşgeldin der :kop: :kop2: konuyla geldim
Toshiba klübü kurdum bi bakın

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
@mürteza16 @SoulsEagle bi hoşgeldin der insan

mürteza16

mürteza16

Üye
hg :islik

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
:ehe Yüksek sesle müzik dinleyince beklerken uyuyakalmıyosun tabi öyle :D

Var :gun1:

:lac:
müziğe çok fazla gerek yok açığı var :D 1-2 gün sabah güneş doğana kadar dursun sonra beyin error verir tamama basarsın :D o gün bidaha uyku gelmez (kişiden kişiye değişir son güncellemeler yüklüyse bu hata giderildi diye hatırlıyorum :D )

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Üst Alt