sabah 6.30 da kalkıyorum, neymiş efendim 8.30 da ders varmış :zzz: Çok şükretmem gerek :D
Invoke Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sabah 6.30 da kalkıyorum, neymiş efendim 8.30 da ders varmış Genişletmek için tıkla ... Çok şükretmem gerek
- SerkeŞ -' Alıntı: sabah 6.30 da kalkıyorum, neymiş efendim 8.30 da ders varmış Genişletmek için tıkla ... Çok şükretmem gerek
SHS Üye -qarapapaq-' Alıntı: Çok şükretmem gerek Genişletmek için tıkla ... daha bu sabah 7de kalkıp gittim, yolda 1.5 saat sürüyor, hoca dalga geçer gibi işim var dersimiz yok dedi
-qarapapaq-' Alıntı: Çok şükretmem gerek Genişletmek için tıkla ... daha bu sabah 7de kalkıp gittim, yolda 1.5 saat sürüyor, hoca dalga geçer gibi işim var dersimiz yok dedi
Invoke Üye - SerkeŞ -' Alıntı: daha bu sabah 7de kalkıp gittim, yolda 1.5 saat sürüyor, hoca dalga geçer gibi işim var dersimiz yok dedi Genişletmek için tıkla ... Olur öyle
- SerkeŞ -' Alıntı: daha bu sabah 7de kalkıp gittim, yolda 1.5 saat sürüyor, hoca dalga geçer gibi işim var dersimiz yok dedi Genişletmek için tıkla ... Olur öyle
marist Üye - SerkeŞ -' Alıntı: daha bu sabah 7de kalkıp gittim, yolda 1.5 saat sürüyor, hoca dalga geçer gibi işim var dersimiz yok dedi Genişletmek için tıkla ... Hangi okul bu işi olan
- SerkeŞ -' Alıntı: daha bu sabah 7de kalkıp gittim, yolda 1.5 saat sürüyor, hoca dalga geçer gibi işim var dersimiz yok dedi Genişletmek için tıkla ... Hangi okul bu işi olan
SHS Üye marist' Alıntı: Hangi okul bu işi olan Genişletmek için tıkla ... Hastane var okulun yanında orda da bölüm var, işi orayla ilgili olabilir
marist' Alıntı: Hangi okul bu işi olan Genişletmek için tıkla ... Hastane var okulun yanında orda da bölüm var, işi orayla ilgili olabilir
marist Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Hastane var okulun yanında orda da bölüm var, işi orayla ilgili olabilir Genişletmek için tıkla ... Öğrenciyi geri çevirdiklerine göre öyle olabilir.
- SerkeŞ -' Alıntı: Hastane var okulun yanında orda da bölüm var, işi orayla ilgili olabilir Genişletmek için tıkla ... Öğrenciyi geri çevirdiklerine göre öyle olabilir.
___kaptan___ Üye -qarapapaq-' Alıntı: Gönüldaşlar niye suskunlar kaç haftadır ? Çay 8 lira olmuş @___kaptan___ Genişletmek için tıkla ... Çay bana 8 lira mı deftere yaz erdal abi
-qarapapaq-' Alıntı: Gönüldaşlar niye suskunlar kaç haftadır ? Çay 8 lira olmuş @___kaptan___ Genişletmek için tıkla ... Çay bana 8 lira mı deftere yaz erdal abi
Invoke Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız @___kaptan___
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız @___kaptan___
___kaptan___ Üye -qarapapaq-' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız @___kaptan___ Genişletmek için tıkla ...
-qarapapaq-' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız @___kaptan___ Genişletmek için tıkla ...