Gnaydın hayırlı cumalar cümleten.. banada kavurmaaa :kıskıs:
FatoŞ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hepsini yedik biz Genişletmek için tıkla ... Öldürürüm seni banane bende istiyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: hepsini yedik biz Genişletmek için tıkla ... Öldürürüm seni banane bende istiyorum
Emrgncy Üye Dede' Alıntı: Yine başladım kavurma yapmaya Genişletmek için tıkla ... Kavur bakalım kavur, alacağın olsun
Dede' Alıntı: Yine başladım kavurma yapmaya Genişletmek için tıkla ... Kavur bakalım kavur, alacağın olsun
KayraBey Üye FatoŞ' Alıntı: Bendeee dedecimmmmmmmmmmmm bende istiyorumm Genişletmek için tıkla ... Emrgncy112' Alıntı: Kavur bakalım kavur, alacağın olsun Genişletmek için tıkla ... Hay mübarek lokum lokum
FatoŞ' Alıntı: Bendeee dedecimmmmmmmmmmmm bende istiyorumm Genişletmek için tıkla ... Emrgncy112' Alıntı: Kavur bakalım kavur, alacağın olsun Genişletmek için tıkla ... Hay mübarek lokum lokum
Emrgncy Üye Dede' Alıntı: Hay mübarek lokum lokum Genişletmek için tıkla ... Bizde kavurma yok hacı yelleme var
Nextman Emekli Yönetici yiyen var yiyemeyen var mangalı olan var olmayan var memleketini özleyen admin var varda varda hidayet işmi şimdi bu oku
yiyen var yiyemeyen var mangalı olan var olmayan var memleketini özleyen admin var varda varda hidayet işmi şimdi bu oku
KayraBey Üye Nextman' Alıntı: yiyen var yiyemeyen var mangalı olan var olmayan var memleketini özleyen admin var varda varda hidayet işmi şimdi bu oku Genişletmek için tıkla ... Senin canına deysin diye niyet edip yicem abi
Nextman' Alıntı: yiyen var yiyemeyen var mangalı olan var olmayan var memleketini özleyen admin var varda varda hidayet işmi şimdi bu oku Genişletmek için tıkla ... Senin canına deysin diye niyet edip yicem abi
Emrgncy Üye Nextman' Alıntı: yiyen var yiyemeyen var mangalı olan var olmayan var memleketini özleyen admin var varda varda hidayet işmi şimdi bu oku Genişletmek için tıkla ... Mangal yanıyor Said abi, bekliyorum çabuk gel
Nextman' Alıntı: yiyen var yiyemeyen var mangalı olan var olmayan var memleketini özleyen admin var varda varda hidayet işmi şimdi bu oku Genişletmek için tıkla ... Mangal yanıyor Said abi, bekliyorum çabuk gel
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben adresi alayım geliyorum Genişletmek için tıkla ... Bekle kordinatları veriyorum
- SerkeŞ -' Alıntı: ben adresi alayım geliyorum Genişletmek için tıkla ... Bekle kordinatları veriyorum