Bitki çayı içen?
Emrgncy Üye Dede' Alıntı: @Nextman Kurban kesmeye senin oralara geliyorum Genişletmek için tıkla ... Böyük baş mı kesiyon Dede, aşağısı seni kurtarmaz yaşlı başlı adamsın
Dede' Alıntı: @Nextman Kurban kesmeye senin oralara geliyorum Genişletmek için tıkla ... Böyük baş mı kesiyon Dede, aşağısı seni kurtarmaz yaşlı başlı adamsın
KayraBey Üye Emrgncy112' Alıntı: Böyük baş mı kesiyon Dede, aşağısı seni kurtarmaz yaşlı başlı adamsın Genişletmek için tıkla ... Elhamdülillah... üstadım Rabbim nasip ediyor kesiyoruz... evet büyükbaş... Sende durum ne?
Emrgncy112' Alıntı: Böyük baş mı kesiyon Dede, aşağısı seni kurtarmaz yaşlı başlı adamsın Genişletmek için tıkla ... Elhamdülillah... üstadım Rabbim nasip ediyor kesiyoruz... evet büyükbaş... Sende durum ne?
Emrgncy Üye Dede' Alıntı: Elhamdülillah... üstadım Rabbim nasip ediyor kesiyoruz... evet büyükbaş... Sende durum ne? Genişletmek için tıkla ... Biz daha o kadar büyüyemedik, bizim ki güççük baş
Dede' Alıntı: Elhamdülillah... üstadım Rabbim nasip ediyor kesiyoruz... evet büyükbaş... Sende durum ne? Genişletmek için tıkla ... Biz daha o kadar büyüyemedik, bizim ki güççük baş
KayraBey Üye Emrgncy112' Alıntı: Biz daha o kadar büyüyemedik, bizim ki güççük baş Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin. Bizde küçük baş eti pek sevilmez.
Emrgncy112' Alıntı: Biz daha o kadar büyüyemedik, bizim ki güççük baş Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin. Bizde küçük baş eti pek sevilmez.
Emrgncy Üye Dede' Alıntı: Allah kabul etsin. Bizde küçük baş eti pek sevilmez. Genişletmek için tıkla ... Et bahane ibadetin feyzi şahane...Küçük baş hayvan 700 tl, Büyük baş hayvan 6500 tl, Kebaplık mangal 25 tl, ibadetin değeri paha biçilemez...
Dede' Alıntı: Allah kabul etsin. Bizde küçük baş eti pek sevilmez. Genişletmek için tıkla ... Et bahane ibadetin feyzi şahane...Küçük baş hayvan 700 tl, Büyük baş hayvan 6500 tl, Kebaplık mangal 25 tl, ibadetin değeri paha biçilemez...
.caner. Üye Dede' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... marist' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... Günaydın.
Dede' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... marist' Alıntı: Günaydın Genişletmek için tıkla ... Günaydın.
Emrgncy Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bize de var mı kavurma Genişletmek için tıkla ... Olmamı yeğen, elimi öpmeye gel kavurma nedir ben sana kebap yelliyem Herkese hayırlı sabahlar dostlar, Kahvaltıya buyrun...
- SerkeŞ -' Alıntı: bize de var mı kavurma Genişletmek için tıkla ... Olmamı yeğen, elimi öpmeye gel kavurma nedir ben sana kebap yelliyem Herkese hayırlı sabahlar dostlar, Kahvaltıya buyrun...