Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben daha yeniyim Volvo aldım 720 Beygir yaptım Uçuyor :D Yama yükledim hız sınırını aşıyor 90'ı ayrıca kabin sallanıyor kalkarken,dururken vs. 10 numara ama durmak sıkıntı :islik normal fren ve motor freni ile durabiliyorum :D Scaina alcam ama daha girmedim işçi işine kendim çalışıyorum. Bankaya borcum var 90.000 onu ödüyorum :D
Yavaş yavaş arttırısın parayı, sakın para hilesi felan yapma oyunun tadı kalmıyor, tecrübeyle sabit çünkü ( 4 garaj ve 20 şoför sahibi olarak söylüyorum :D )

Birde olur ya aracı devirecek olursan, devrileceğini hissettiğin an oyunu durdurup kaydet, sonra kaydettiğin bölümü tekrar açarak devrilmekten kurtulursun...

Legendary.

Legendary.

Üye
:aha: Yok bi kere devirdim sadece viraja girerken fren sonra gaz :D

- - - Eklendi - - -

Param artsın tekrar kredi çekip 1 tır ve 1 şöför alcam ama garajım yetmez galiba :D Ama abi bana taktik versene garaj ve işçi hakkında :hmmm

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Şoförlerin pek getirisi yok aslında ama, tecrübe puanları yani taşıma portföyleri arttıkça getirileride artıyor...

Garajların birbirinden pek farkı yok aslında, garajının bulunduğu şehire yolun düşerse, yakıtını garajında doldur, yakıt daha uygun...

Ben kazaları en çok ingiliz topraklarında yapıyordum :zzz: Alışmamışız kavşaklara tersten girmeye :D

Legendary.

Legendary.

Üye
şuan 30bin param var banlayada 90bin borç. Biraz daha para kasayım.Garaj geliştirme,yeni garaj alma nasıl? Kaç para? İşçi fiyatları felan :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
x-scarface

x-scarface

Üye
Ne oynuyorsunuz ets2 mi :hmmm 8 garajım var :aha:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
şuan 30bin param var banlayada 90bin borç. Biraz daha para kasayım.Garaj geliştirme,yeni garaj alma nasıl? Kaç para? İşçi fiyatları felan :D
Garaj ucuzda geliştirmesi çok para, aynı tırların modifiyesinin pahalı olduğu gibi...

Şehir merkezlerine gelince map da görürsün garajın yerini, oraya gidip yeterli paran varsa satın alabilirsin...

- - - Eklendi - - -

Ne oynuyorsunuz ets2 mi :hmmm 8 garajım var :aha:
Benim 4 tane vardı ama bıraktım oynamayı :)

- - - Eklendi - - -

Şu aralar sniper ghost 2 oynuyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
x-scarface

x-scarface

Üye
sniper ghost 2 nasıl iyiyse bende çekeyim kral :hmmm

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
Geçen 135 yaptım ama duramadım tabi biraz tostuk :islik

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
Nerde ne yaptın mert :bilmm

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
50000 mesajı devirmek lazım burada :) 49755 mesaj bu olsun :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Legendary.

Legendary.

Üye
Arabayla 135 yaparım yapmasınada bi yere tısucamda babam sağ bırakacak beni :D

Ets 2 diyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve x-scarface
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici