Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben daha yeniyim Volvo aldım 720 Beygir yaptım Uçuyor Yama yükledim hız sınırını aşıyor 90'ı ayrıca kabin sallanıyor kalkarken,dururken vs. 10 numara ama durmak sıkıntı normal fren ve motor freni ile durabiliyorum Scaina alcam ama daha girmedim işçi işine kendim çalışıyorum. Bankaya borcum var 90.000 onu ödüyorum
Yavaş yavaş arttırısın parayı, sakın para hilesi felan yapma oyunun tadı kalmıyor, tecrübeyle sabit çünkü ( 4 garaj ve 20 şoför sahibi olarak söylüyorum )
Birde olur ya aracı devirecek olursan, devrileceğini hissettiğin an oyunu durdurup kaydet, sonra kaydettiğin bölümü tekrar açarak devrilmekten kurtulursun...
Legendary.
Üye
Yok bi kere devirdim sadece viraja girerken fren sonra gaz
- - - Eklendi - - -
Param artsın tekrar kredi çekip 1 tır ve 1 şöför alcam ama garajım yetmez galiba Ama abi bana taktik versene garaj ve işçi hakkında
Emrgncy
Üye
Şoförlerin pek getirisi yok aslında ama, tecrübe puanları yani taşıma portföyleri arttıkça getirileride artıyor...
Garajların birbirinden pek farkı yok aslında, garajının bulunduğu şehire yolun düşerse, yakıtını garajında doldur, yakıt daha uygun...
Ben kazaları en çok ingiliz topraklarında yapıyordum Alışmamışız kavşaklara tersten girmeye
Legendary.
Üye
şuan 30bin param var banlayada 90bin borç. Biraz daha para kasayım.Garaj geliştirme,yeni garaj alma nasıl? Kaç para? İşçi fiyatları felan