Kingmortall
Üye
çok sosyalsin ya sen peki balabanı bilirmisin kasaba dağrende malatya arasındaben çıkmıyom dışarı![]()
günün 17 saati pc başında
arkadaşım yok fazla 15 senedir 3 arkadaş yapabildim .d.d.d okadar ki sosyalim yani

çok sosyalsin ya sen peki balabanı bilirmisin kasaba dağrende malatya arasındaben çıkmıyom dışarı![]()
günün 17 saati pc başında
arkadaşım yok fazla 15 senedir 3 arkadaş yapabildim .d.d.d okadar ki sosyalim yani

iyi geceler abiiyi geceler arkadaslar kendinize dikkat edin.

iyilik iyyim vallasen nasılsın

Sağol Hasan iyi olmana sevindim
Hayır, Arguvanlı olduğum için ilgimi çekti desem şu ettiğin laftan sıkılır mısın?
Çevik kuvvet abla, iyiyim çok şükür. Sen de iyisin umarım?Nasıl desem, burdan ayrıldıktan sonra kendi işlerime düştüm pek görüşemedim burdan arkadaşlarla. Ama iş güç işte, hoş gör.
![]()
şükür bende iyiyim 

iyi geceleriyi geceler arkadaslar kendinize dikkat edin.

ben bilirim ama gitmedim daha önceçok sosyalsin ya sen peki balabanı bilirmisin kasaba dağrende malatya arasında![]()

abla senin taktiği sevdim ben
teşekkürler iyiyim bende
Sağol Hasan iyi olmana sevindimşükür bende iyiyim
Hayırlısı olsun haklısın tabi sende arada görün ama
iyi geceler![]()

tescil falan ama artık kurtulamadım![]()

çok sosyalsin ya sen peki balabanı bilirmisin kasaba dağrende malatya arasında![]()

Evin önünden geçcen zaten konuşuruz.
Herkese hayırlı geceler.Devriye zamanı forumda![]()
bende belediye konutlarındayım 
bi yerden tanıdık geliyoradını duydun yani![]()

iyi gecelerEvin önünden geçcen zaten konuşuruz.
Herkese hayırlı geceler.Devriye zamanı forumda![]()

neyse değerli dostlarım benim gitmem lazım daha sonra burada veya başka bir yer de görüşmek üzere kendinize iyi bakın![]()
sanada iyi gecelerkim oBizim adam kaçtı.Eğer gece gece işkembeciye gitmediyseAha buraya yazıyorum
![]()

abla senin taktiği sevdim ben
biriktirip topluca cevap daha kolay![]()
dimi kasıtlı olmadı ama başka yerlere bakarken dalıyorum sonra bi geliyorum muhabbet koyulaşmış 

iyi geceler abla sende kendine iyi bak
dimi kasıtlı olmadı ama başka yerlere bakarken dalıyorum sonra bi geliyorum muhabbet koyulaşmış
herkese iyi geceler ben de kaçtım iyi bakın kendinize![]()

iyi geceler..

k.bakma ben cm ylmaz repliği olaraktan şaaptıydımdı yani ööle cins bi laf etmek için öyle yazmadım.![]()
Fırsat buldukça görünmeye çalışıyorum da abla, şifremi unutmuştum ondan giremedim uzun zamandır.
Sağol Hasan iyi olmana sevindimşükür bende iyiyim
Hayırlısı olsun haklısın tabi sende arada görün ama

neyse değerli dostlarım benim gitmem lazım daha sonra burada veya başka bir yer de görüşmek üzere kendinize iyi bakın![]()