Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Gökhan buluşalım bir ara gerçi ben izindeyim evde tadilat işleri ile uğraş dur ama orionda falan buluşma yapalım şöle Trakya buluşması olsun bea :D

tamam görüşürüz yarın askerlik şubesine gidiyom hazır asker olacam artık :ağlarım:

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye

Nasılsın Hasan ? en son sana pm atmıştım uğraştırdım seni ama o zamandan beri görüşemiyoruz :)

Allah iyilik versin :) teşekkür ederim Hasan iyiyim :)

a.selam Enes nasılsın hoşgeldin :)

iyilik iyyim valla :D sen nasılsın

• Beğen
Tepkiler: Tuba
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Noldu zorunamı gitti :kop:

Hayır, Arguvanlı olduğum için ilgimi çekti desem şu ettiğin laftan sıkılır mısın?

Nasılsın Hasan ? en son sana pm atmıştım uğraştırdım seni ama o zamandan beri görüşemiyoruz
:)

Çevik kuvvet abla, iyiyim çok şükür. Sen de iyisin umarım? :) Nasıl desem, burdan ayrıldıktan sonra kendi işlerime düştüm pek görüşemedim burdan arkadaşlarla. Ama iş güç işte, hoş gör. :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba
anılbaran

anılbaran

Üye
ille gidilecek dostlar en iyisi erken den gitmek :) Ama ben herşeyi yoluna koydukdan sonra gitmeyi düşünüyorum:ehe

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
iyi geceler arkadaslar kendinize dikkat edin.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe, Kingmortall, Tuba ve 1 kişi daha
Ns_Lion

Ns_Lion

Üye

Hayır, Arguvanlı olduğum için ilgimi çekti desem şu ettiğin laftan sıkılır mısın?

Çevik kuvvet abla, iyiyim çok şükür. Sen de iyisin umarım? :) Nasıl desem, burdan ayrıldıktan sonra kendi işlerime düştüm pek görüşemedim burdan arkadaşlarla. Ama iş güç işte, hoş gör. :)

k.bakma ben cm ylmaz repliği olaraktan şaaptıydımdı yani ööle cins bi laf etmek için öyle yazmadım. :)

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut
Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
merkezi bilirim merkez camisi falan gezdim olraları ışıklı falandı çok güzeldi ya

ben çıkmıyom dışarı :D :D günün 17 saati pc başında :D arkadaşım yok fazla 15 senedir 3 arkadaş yapabildim .d.d.d okadar ki sosyalim yani

Üst Alt