Kingmortall
Üye
tabiki dagrendelilerin hepsi öyledir
dağrendeli 2 arkadaşım var..
adam gibi adamlar vallahi çok severim ikisinide![]()

tabiki dagrendelilerin hepsi öyledir
dağrendeli 2 arkadaşım var..
adam gibi adamlar vallahi çok severim ikisinide![]()

Malatyalılar çoğalmış forumda sanki![]()

Gökhan buluşalım bir ara gerçi ben izindeyim evde tadilat işleri ile uğraş dur ama orionda falan buluşma yapalım şöle Trakya buluşması olsun bea![]()

Nasılsın Hasan ? en son sana pm atmıştım uğraştırdım seni ama o zamandan beri görüşemiyoruz
Allah iyilik versinteşekkür ederim Hasan iyiyim
a.selam Enes nasılsın hoşgeldin![]()
sen nasılsınyahu benimkide mayısta gelecektamam görüşürüz yarın askerlik şubesine gidiyom hazır asker olacam artık![]()

yahu benimkide mayısta gelecek
kaçışı varmı bu işin 21 yaşındasın nasıl kurtuldun![]()

zaviye mah.
paşaköşküne yakınım.
Noldu zorunamı gitti![]()
Nasılsın Hasan ? en son sana pm atmıştım uğraştırdım seni ama o zamandan beri görüşemiyoruz
![]()
Nasıl desem, burdan ayrıldıktan sonra kendi işlerime düştüm pek görüşemedim burdan arkadaşlarla. Ama iş güç işte, hoş gör. 
yaa ben okuyom daha yarın yolda yakama yapışıp götürmesinlertescil falan ama artık kurtulamadım![]()

yaa ben okuyom daha yarın yolda yakama yapışıp götürmesinler![]()

merkez![]()
Hayır, Arguvanlı olduğum için ilgimi çekti desem şu ettiğin laftan sıkılır mısın?
Çevik kuvvet abla, iyiyim çok şükür. Sen de iyisin umarım?Nasıl desem, burdan ayrıldıktan sonra kendi işlerime düştüm pek görüşemedim burdan arkadaşlarla. Ama iş güç işte, hoş gör.
![]()

iyi geceler arkadaslar kendinize dikkat edin.

merkezi bilirim merkez camisi falan gezdim olraları ışıklı falandı çok güzeldi ya
günün 17 saati pc başında
arkadaşım yok fazla 15 senedir 3 arkadaş yapabildim .d.d.d okadar ki sosyalim yaniiyi geceler arkadaslar kendinize dikkat edin.
iyi geceler arkadaslar kendinize dikkat edin.

liseyi bitirdim ya şu üniversite derdi var başımdakaça gidiyonki sen![]()
:merkez camisini haftanın 5 günü görüyorum tam yanındaki dershaneye gidiyorummerkezi bilirim merkez camisi falan gezdim olraları ışıklı falandı çok güzeldi ya