sazan nerden çıktı:ehe
Necmati Üye zaza' Alıntı: sazan nerden çıktı Genişletmek için tıkla ... bakalım kim düşcek diyo bakıyodum
Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... zaza' Alıntı: kim düştü peki Genişletmek için tıkla ... sence
©The_Gespenst©' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... zaza' Alıntı: kim düştü peki Genişletmek için tıkla ... sence
Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yav ben bilmiyommu onun kim olduğunu Havucum
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: yav ben bilmiyommu onun kim olduğunu Havucum Genişletmek için tıkla ...
Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yalan söylüyosun Negative banlanmış yerine Ozan diye nicki olan biri gelmiş
©The_Gespenst©' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yalan söylüyosun Negative banlanmış yerine Ozan diye nicki olan biri gelmiş
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: yalan söylüyosun Negative banlanmış yerine Ozan diye nicki olan biri gelmiş Genişletmek için tıkla ... Umarım yeni gelen admin iyi biridir
Necmati' Alıntı: yalan söylüyosun Negative banlanmış yerine Ozan diye nicki olan biri gelmiş Genişletmek için tıkla ... Umarım yeni gelen admin iyi biridir
Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Umarım yeni gelen admin iyi biridir Genişletmek için tıkla ... Ozan ismini severim
©The_Gespenst©' Alıntı: Umarım yeni gelen admin iyi biridir Genişletmek için tıkla ... Ozan ismini severim
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: Ozan ismini severim Genişletmek için tıkla ... Bende severim Hatta yerim onu ben
Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Bende severim Hatta yerim onu ben Genişletmek için tıkla ... fazlamı yağladık
©The_Gespenst©' Alıntı: Bende severim Hatta yerim onu ben Genişletmek için tıkla ... fazlamı yağladık