sapıkmısın lan sen:ehe yokk adım Necmi neden sordunki ? :hmmm :d::d:
Necmati Üye zaza' Alıntı: sapıkmısın lan sen Genişletmek için tıkla ... yokk adım Necmi neden sordunki ?
zaza Üye Necmati' Alıntı: yokk adım Necmi neden sordunki ? Genişletmek için tıkla ... hiç tanıdığım birinee çok benziyonda
Necmati' Alıntı: yokk adım Necmi neden sordunki ? Genişletmek için tıkla ... hiç tanıdığım birinee çok benziyonda
Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Asıl size banned Genişletmek için tıkla ... zaza' Alıntı: hiç tanıdığım birinee çok benziyonda Genişletmek için tıkla ... Merak ettim bak şimdi
©The_Gespenst©' Alıntı: Asıl size banned Genişletmek için tıkla ... zaza' Alıntı: hiç tanıdığım birinee çok benziyonda Genişletmek için tıkla ... Merak ettim bak şimdi
Necmati Üye zaza' Alıntı: zihniyete göre de değişir Genişletmek için tıkla ... mala göre değişir vücut anlamında
Necmati Üye zaza' Alıntı: hitap şekline göre de değişir Genişletmek için tıkla ... diyen kişiye göre değişir
zaza Üye Necmati' Alıntı: diyen kişiye göre değişir Genişletmek için tıkla ... anlamaya çalışan kişiye göre de değişir
Necmati' Alıntı: diyen kişiye göre değişir Genişletmek için tıkla ... anlamaya çalışan kişiye göre de değişir
Necmati Üye zaza' Alıntı: banlanmışmı Genişletmek için tıkla ... evet Adminlerde Negative diye biri Yok
Kobra_FighterTR Üye Nicki ozan oldu abi Yok bannlanma felan --------------- Ekleme --------------- MaxiCep.Com - Profil bilgileri: ozan
Nicki ozan oldu abi Yok bannlanma felan --------------- Ekleme --------------- MaxiCep.Com - Profil bilgileri: ozan
Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Nicki ozan oldu abi Yok bannlanma felan --------------- Ekleme --------------- MaxiCep.Com - Profil bilgileri: ozan Genişletmek için tıkla ... sazannnnn
©The_Gespenst©' Alıntı: Nicki ozan oldu abi Yok bannlanma felan --------------- Ekleme --------------- MaxiCep.Com - Profil bilgileri: ozan Genişletmek için tıkla ... sazannnnn