Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Sağol , PC başı daha rahat abi :D

greenmile

greenmile

Üye
selamlar(h)

zaza

zaza

Üye
As hoşgeldin :)

greenmile

greenmile

Üye
hoşbulduk zaza :)

zaza

zaza

Üye
eeee sen geldin sen anlat nasıl gldiyor :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Hlsglxfkzglcnclystohlfdhx

minoo

minoo

Üye
Beyler :hmmm neydi bugün ortaya çıkacak olan o şey :hmmm
İsa ve Mert.. Size diyorum :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Kammabvgahaghlruuwnveu

minoo

minoo

Üye
Söylesene :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Yarın veya yakın zaman da dedim ben

zaza

zaza

Üye
Kol@j yani mustafa abi ile urfada buluşma yaptık benim süprizim buydu sabah 4 civarı geldi :D ben karşılayamadım yoğunluktan ama ofiste düzeni sağlayınca 10 civarı çarşıda bir pasajda buluşup balıklıgöle doğru yürüdük sohpet ederek :) digital foto makinesiyle birlikte bir iki poz çektik sonra mustafa abi balıkları ve gölü yem atan küçük bir kızı yani gördüğü her ayrıntıyı çekti :D sonra bişiler içmeye gittik mustafa abi içinde antep fıstığının olduğu bir içecek aldı ben ise standart hazır kahve :D orada da bir poz çektik :) eve davet ettim ama yolcu yolunda gerek dedi o arada annem arada buluştunmu dedi akşam eve getir dedi :D ama yoğun olduğu için kabul etmedi sonra eski yerine tekrardan bırakıp ben ofise döndüm eğer yarın gelseydi onla birlikte sivereğe giderdim ama şuan o tek gitti :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Fotograf ?

minoo

minoo

Üye
Aaa :D Foto var mı?

zaza

zaza

Üye
Bismillah bekleyin adam bi eve ulaşsın sanırım şuan adıyamandan 45 dakka önce hareket etti fotolar onun kamerasında ;) bi ailesiyle hele hasret gidersin dimi acelesi yok ;) en hoşuma giden tel konuşması ise eşiyle konuşurken yanımda zaza var demesiydi :ehe maxiden zaza, eşi bile tanıyor beni :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Siverek li zaza.. Dikkatimi çekti herkes senin ayağına geliyor. Hayirdir ? Sende buralara gel.. Gece yarısı Ankara da dolaşmak ayrı güzel. Gece yi seversin ..

zaza

zaza

Üye
Ben mİSAfirleri çok iyi ağırlarım mesela ofiste o kadar iş varken yani işçi paralarını verecektik misafirler gelecekti ofiste genişletme çalışmaları ve birçok belge hazırlanıp patent konusunda çalışmalar olmasına rağmen tüm işleri bırakıp mustafa abinin yanına gittim eve davet ettim :naughty: annemler bile buraya getir kalsın yarın pazar sürekli ilgilenebilirsin dedi mesela :naughty: yani gemeyen pişman gelen memnun :D bende gelmek istiyorumda zaman yok 2. Patenti aldık sıra 3. Patentte çalışmalarım var yakında inş. Yurisa yıda patentliyecem :ehe inş. birgün gelmek kısmet olur :) gece dolaşırız senle :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Aslında senle gece dolaşmak iyi fikir degil :ehe
İcmeye gideriz diyecem sen içki içmezsin

zaza

zaza

Üye
Haram şeyi niye içeyim sen iç ben sana mukayet olayım :naughty: sapıklık yapma dlye :D

Üst Alt