Necmati
Üye
Necmi mustafa abinin geldiğini bildiği için bozmuşturyokmu urfaya gelen ey ahali
![]()

tabisiNecmi mustafa abinin geldiğini bildiği için bozmuşturyokmu urfaya gelen ey ahali
![]()

tabisiOldu kayseriden atlayım urfaya geliyim![]()
yada geleyim derdim ama işte biliyosun ofis çok yoğun yoksa mustafa abi nereye gitse götürürdüm mesela 
ben karşılayamadım yoğunluktan ama ofiste düzeni sağlayınca 10 civarı çarşıda bir pasajda buluşup balıklıgöle doğru yürüdük sohpet ederek
digital foto makinesiyle birlikte bir iki poz çektik sonra mustafa abi balıkları ve gölü yem atan küçük bir kızı yani gördüğü her ayrıntıyı çekti
sonra bişiler içmeye gittik mustafa abi içinde antep fıstığının olduğu bir içecek aldı ben ise standart hazır kahve
orada da bir poz çektik
eve davet ettim ama yolcu yolunda gerek dedi o arada annem arada buluştunmu dedi akşam eve getir dedi
ama yoğun olduğu için kabul etmedi sonra eski yerine tekrardan bırakıp ben ofise döndüm eğer yarın gelseydi onla birlikte sivereğe giderdim ama şuan o tek gitti 
annemler bile buraya getir kalsın yarın pazar sürekli ilgilenebilirsin dedi mesela
yani gemeyen pişman gelen memnun
bende gelmek istiyorumda zaman yok 2. Patenti aldık sıra 3. Patentte çalışmalarım var yakında inş. Yurisa yıda patentliyecem
inş. birgün gelmek kısmet olur
gece dolaşırız senle