her zaman namaz kılmıyorumki sadece cuma namazına kombinem var diğerleri arasıra![]()
öteki dünyaya çok yakından ateş seni çağırıyo 
ey insan kıl namazınıNamazını kıl abi bak peşindelermişde herhaldeöteki dünyaya çok yakından ateş seni çağırıyo
![]()

tünaydın hoşgeldintünaydın arkadaşlar merhaba

ey insan kıl namazını
çekme dünya nazını
yarın kılarım diyenin
kıldık cenaze namazını
Ben her an gitmeye hazırım
arkasında gitme korkusu ile yaşayanlar hazır mı bilemem 
bende hazırım şuan ölsemde kurtulsam ben yaşadıkça günahlarım çoğalırBen her an gitmeye hazırım
arkasında gitme korkusu ile yaşayanlar hazır mı bilemem
![]()

negüzel bir konuya değinmişiniz.kendi adıma konuşuyorum.ölümlü dünya değilmi.ama yaşantımıza baktığımızda olumsuzlukların daha yoğun olduğu bir dünyada nasıl bir gelecekle karşı karşıya kalabileceğimizi düşünmeme sebep oldunuz.bende hazırım şuan ölsemde kurtulsam ben yaşadıkça günahlarım çoğalır![]()

bende hazırım şuan ölsemde kurtulsam ben yaşadıkça günahlarım çoğalır![]()

Dayı gel biz en iyisi dini sohbetler bölümüne geçelim![]()

negüzel bir konuya değinmişiniz.kendi adıma konuşuyorum.ölümlü dünya değilmi.ama yaşantımıza baktığımızda olumsuzlukların daha yoğun olduğu bir dünyada nasıl bir gelecekle karşı karşıya kalabileceğimizi düşünmeme sebep oldunuz.
güzel konu devam edin arkadaşlar .yazmasamda yakından takip ediyor okuyorum.![]()

bencede ya.amma ağır yazmışım.şaşırttuımmı ne![]()
Hayatın erçeklerinden kaçmamak lazım değilmi![]()

Teşekkürederim buna sevindim.yok ağır değil bazıları kaldıramayabilir ama gerçekler bunlar alışmak lazım burada misafirsin ev sahibi değil
ilahinin müziği hoşuma gitmiyor diyenler için peki bu nasıl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ne güzel söylüyorlar ne varTövbe estağfurullah tövbe bunların hepsinin başlarını kesip başkent'de sallandıracan görecekler sonra![]()

ne güzel söylüyorlar ne var![]()
Gitsinler kendilerine başka oyuncak bulsunlar
şişşşşşt çarpılırsınız valla.![]()
videodakinin teki çarpılmış zaten ama akıllanmamış